Štrafte su „in“! (2)

Još jedna sportska varijanta je i majica bez rukava sa logo printom; nju ćete kombinovati sa crveno-belim pantalonama (uspravne prugice) – one će vam vizuelno izdužiti noge. Majice sa printom odlično stoje i dečacima, u kombinaciji sa bermudama ili farmerkama.

Pastelne boje, ma koliko jarke trenutno bile u trendu, nikada zaista ne izlaze iz mode, bar kada se radi o devojkama. Zato, za nežnu varijantu možete isprobati kombinaciju jednobojne majice uz pantalone na štrafte, ili pamučnu majicu sa printom i prugicama uz šorts isprane roze boje. Želite da izgledate romantično? Iskombinujte asimetričnu jednobojnu majicu uz zvonastu prugastu suknju i baletanke (ova kombinacija će naročito lepo izgledati na mršavim devojkama).

Želite da izgledate „kul“ i ležerno? Dečaci mogu da isprobaju jarkocrvenu majicu sa retro printom uz prugaste pantalone; devojke mogu da pokušaju sa polo prugastom majicom i kratkom suknjom sa velikim džepovima. Može i prugasta majica bez rukava sa printom i mini suknja u stilu osamdesetih, ili letnji prugasti svetloplavi džemperčić uz farmerke koje se nose na kukovima.

Sviđa vam se hipi stajling, a da istovremeno budete sasvim „in“? Dečaci mogu da iskombinuju prugastu košulju kratkih rukava uz jednobojne bermude ili uz farmerke; devojke mogu da kombinuju majicu bez rukava sa mrežastim dodatkom i ravno sečene pantalone na uspravne prugice – i da sve to „začine“ maramom na tufne koja će ih zaštititi od sunca.

Pruge i prugice izgledaju tako jednostavno, a pružaju zaista široku paletu kombinacija – bukvalno za svačiji ukus, figuru i budžet. Šta čekate? Čak i ako ste ostali bez džeparca, nemate razloga za brigu – štrafte i štraftice su toliko simpatične i u suštini uvek popularne, da ćete sigurno nešto moći da pozajmite i od majke, sestre ili brata ukoliko nešto tog tipa već nemate u sopstvenom ormanu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.