Veza s najboljim drugom vašeg brata

Dopada vam se jedan dečko. Često imate priliku da ga vidite i da s njim proćaskate, onako neobavezno, bez ikakvog opterećenja (jipi, jedna velika prepreka manje!), jer je taj dečko najbolji drug vašeg brata. Potpuno je normalno da pričate s njim, zar ne? Čini vam se da se i vi njemu dopadate – a i njemu nije teško da vam priđe i neobavezno ćaska s vama – šta, pa sasvim je normalno da priča sa sestrom svog najboljeg ortaka. Zasad ste nešto kao prijatelji, a, čini vam se, bez problema bi tu moglo da se razvije i nešto više. Bez problema? Nažalost, s najboljim drugom vašeg brata bi i te kako moglo da bude problema.

Ukoliko biste se zabavljale s najboljim drugom svog brata, morale biste dobro da pazite šta pričate pred njim i kako se ponašate. Drugovi pričaju – a svakako ima stvari za koje ne biste baš želele da dospeju do ušiju vašeg brata. Jeste, brat vam je, jeste, volite ga – ali ne mora baš sve o vama da zna, zar ne? Ne možete znati šta bi mu njegov najbolji drug rekao onako kao ortaku.

Pored toga, kako bi se vaš brat osećao da njegov najbolji drug izlazi s njegovom sestrom? Kako bi se vaš brat osećao zbog ideje da njegov najbolji drug poljubi njegovu sestru, dodiruje je, vodi ljubav s njom (ako ste dovoljno stari za to)? Možda bi mu to bilo normalno; možda dovoljno veruje svom najboljem prijatelju da bi mu poverio i rođenu sestru. Opet, možda i ne bi bio dobro zbog te ideje – ne razmišljaju sva braća isto – i onda bi vaša veza mogla da pokvari njihovo prijateljstvo.

Naravno, ima i zgodnih stvari ako se zabavljate s najboljim drugom svog brata. Znate da neće samo ispariti iz vašeg života, znate da zaista teško da će mu pasti na pamet da vas samo iskoristi i onda vas ostavi, u stvari, vrlo je verovatno da bi bio veoma fin prema vama – jer bi u suprotnom dospeo u veoma ozbiljan sukob s vašim bratom.

Veza s najboljim drugom vašeg brata nije zabranjena, ali treba pažljivo razmisliti pre nego što se upustite u nju. Takva veza može da bude super i da dovede do toga da se svi još više zbližite – ali isto tako može da dovede i do nezgodnih, konfliktnih situacija. Zato, obazrivo – i srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.