Vole kad im se poverite

Jedna od najlepših stvari u ljubavnoj vezi jeste kada u voljenu osobu možete da imate poverenje. Zbog toga se mnogim momcima i devojkama jako dopada kad im se voljena osoba poveri, jer im time pokazuje da im veruje – naravno, to takođe znači da to poverenje ne treba izdati time što biste nekom izbrbljali ono što vam je povereno.
Da ne bude zabune, ukoliko vam voljena osoba poveri da planira da povredi nekog ili sebe, svakako da o tome ne bi trebalo samo ćutati, već bi je bilo dobro odgovoriti, ili potražiti pomoć sa strane. Međutim, ako se ne radi o tome, već vam voljena osoba poveri neku svoju tajnu, ispriča vam o svom strahu, svojim snovima i nadanjima koje ni najboljim prijateljima nije poverila, to bi trebalo sačuvati za sebe i voljenoj osobi prepustiti da o tome ispriča još nekom samo ukoliko to sama poželi.
Ukoliko vam se voljena osoba nekad na ovakav način poverila, sigurno znate koliko je to divan osećaj da vam neko koga volite u toj meri veruje. I, kao što je to divno vama, tako bi bilo divno i vašem dečku ili devojci da se vi njima poverite.
Ne kažemo da se nekom treba na silu poveravati. Takođe, poveravanje nije dobra ideja u svakoj vezi – ukoliko se radi o nečemu neobaveznom, poveravanjem biste svog dečka ili devojku mogli da "smorite" (znamo da ne zvuči lepo ideja da bi neko bio smoren time što mu ispričate o svojoj intimi, ali ako je sa vama samo zbog zabave, teško da ga ta intima zanima).
Međutim, ukoliko se ne radi samo o vezi površne zabave radi (ne kažemo da su takve veze nužno loše, ne ako ste oboje baš za to raspoloženi, samo, takve veze nisu za deljenje intime), pokušajte nekad da se poverite voljenoj osobi. Sasvim je moguće da će vas ohrabriti, podržati, utešiti – i vrlo je verovatno da će joj biti jako drago što imate toliko poverenja u nju, i da će nakon toga biti još pažljivija prema vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.