najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Voli vas i kad niste „skockane“

Nije mali broj devojaka koje će se, pred izlazak ili viđenje s dečkom, obavezno „skockati“, i ne mogu ni da zamisle da ih njihov dečko vidi u nekoj „kućnoj“ varijanti i bez šminke. Lepo je doterivati se za dečka, ali ne zaboravite da vas on voli i kad niste „skockane“.
Ne kažemo da se devojke doteruju samo zato da bi se dopale momcima ili, jednom kad nađu dečka, samo zato da bi se dopadale svom dečku. Daleko od toga. Devojke se doteruju da bi bile lepe sebi, plus je tu i takmičenje s drugim devojkama; vremenom, doterivanje pređe u naviku, pa nije mali broj devojaka koje ne mogu da zamisle da u školu odu nenašminkane (o izlascima nećemo, tu ide još i više šminke i doterivanja), nezamislivo im je da i kod najbolje drugarice odu bez pudera na licu. Ali, jedan od razloga za doterivanje jeste i dopadanje momcima, kao i dopadanje svom dečku. U tome nema ničeg lošeg, samo se setite da ne morate baš svaki put da budete „namontirane“.
Kad se pred dečkom pojavite lepo (ne previše!) našminkane, u suknjici ili nekoj drugoj lepoj odeći, to će mu se sigurno dopasti. Međutim, uživaće i kad vas vidi u nekoj „kućnoj“, opuštenoj varijanti. Ne kažemo da treba da budete u nečem prljavom i/ili skroz iscepanom, biti opušten ne znači ne voditi računa o ličnoj higijeni, ali i ako vas vidi u, recimo, staroj trenerci i bez šminke, neće vas voleti ništa manje. Da i ne spominjemo da je i zanimljivije tako, kad ne može da bude siguran kako ćete biti obučene – ako ste stalno „skockane“, to će vremenom prestati da primećuje, ovako će videti kad se doterate za njega.
Još nešto. Kad je devojka ama baš stalno doterana, kad sve mora da bude „kao pod konac“, mnogi momci se zbog toga osete neprijatno, osećaju da ne smeju da se opuste, da ćete im vi zameriti na svakoj sitnici, ne smeju da vas izljube da vam ne razbrljaju šminku, ne smeju da vam prolaze rukom kroz kosu da vam ne bi pokvarili frizuru, moraju da paze da vam ne izgužvaju i/ili isprljaju tu lepu odeću… Mogu da vas gledaju tako doterane, ali jedva da smeju da vas pipnu, što u ljubavnoj vezi teško da prija.
Doterujte se, samo napred! Većina devojaka uživa u doterivanju, i nema razloga da se s tim prestaje. Ali, nema razloga ni za paniku ako vas dečko vidi u trenerci i bez šminke – neće vas voleti ništa manje zbog toga, plus će i uživati u opuštenosti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike