Zabavljanje sa „nevaljalim“ momkom (1)

Za neke devojke „loši momci“ kao da su neodoljivi. Ne radi se tu uvek o novcu, kolima i luksuzu, kao što bi neki zlobnici mogli da pomisle. Ima i toga, naravno, ali to nije uvek najbitnije – dešava se, zapravo, da finansijski deo stvari tu i ne bude nešto posebno bitan. Pojedinim devojkama kao da su najprivlačniji „nevaljali“ momci (čitaj: sitni i krupni kriminalci, ili obične siledžije) baš zato što su „nevaljali“. U čemu je stvar?

Svakome je potrebno neko uzbuđenje u životu; to je normalna pojava za svako ljudsko biće. Nekima će trebati više uzbuđenja, nekima manje, ali neophodno je svakome bar u nekoj meri (oni koji tvrde da im tako nešto uopšte nije potrebno samo ne umeju da prepoznaju tu potrebu u sebi). Veza sa „lošim momkom“ zaista može da donese puno uzbuđenja, da vam često „skače adrenalin“. Svesni ste da se svakog trenutka može desiti nešto „opako“ – vaš dragi može biti uhapšen ili upucan – a u međuvremenu mu se mnogi sklanjaju s puta, za svaki slučaj, da mu se ne zamere.

Kad ste u takvoj vezi, sopstveni život može vam izgledati kao nešto sa filma, nešto veliko, uzbudljivo, super avantura, možda i kao nešto magično. Stalno je neka napetost, stalno je neka akcija, stalno se nešto dešava. Imate utisak da je vaša veza nešto zaista posebno, nešto što niko nema, „veće od života“, jedinstveno i neponovljivo. Čini vam se da na vas svi gledaju kao na veoma posebnu osobu, jer se zabavljate sa takvim tipom. Stvarno, kao da ste zvezda nekog filma – zapravo, još i bolje, jer znate da je sve to stvarno – vi ste zaista sa opasnim tipom i sve se zaista dešava, i to baš vama. Vau! Čak i da se vašem dragom nešto desi, ne mislite da će se desiti i vama (vi se ipak ne bavite kriminalom), vi ćete samo postati drugačija vrsta zvezde, ucveljeni zbog gubitka tako veličanstvenog momka, sa gomilom ljudi koji će vas sa poštovanjem tešiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.