U trendu

5 stvari koje vam zaista nisu potrebne u kući

Prema Feng šuiju, nered je glavni krivac za energetske blokade, ali nije jedini. Postoje neke stvari koje verovatno imate kod kuće, a koje mogu da sabotiraju vaš trud u postizanju sreće, blagostanja i materijalnog bogatstva:

1. Nemojte stavljati ogledalo na ulazu u svoj dom jer reflektirajući ulazna vrata odbija dobru energiju da uđe u vaš dom.

2. Televizoru i drugim tehnološkim spravama nije mesto u spavaćoj sobi, a posebno pripazite na nered pod krevetom jer može ometati san.

3. Kuhinja je već mesto koje obiluje elementom vatre, pa je tamo najbolje izbegavati crvenu boju. Previše vatre može iritirati ljude u kući i negativno uticati na vaše zdravlje.

4. Umetnička dela i fotografije koje evociraju negativne emocije i uspomene, kao i slike koje su postavljene prenisko na zidu jer mogu spustiti chi energiju i izazvati depresiju i slična stanja.

5. Slomljene, oštećene i pokvarene stvari – sve ono što zahteva popravak, a to uključuje i uvele biljke jer se uz njih i sami možete osećati „slomljeno“ i „klonulo“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.