U trendu

Bez toga ne možete: Kuvar otkrio dva predmeta koja uvek treba da imate u kuhinji

Kuhinjski pribor može koštati jako puno, a ako volite da kuvate i često to radite, onda verovatno ponekad kupite nešto što mislite da će vam olakšati posao i tako potrošite dosta novaca. Ali, jedan kuvar otkrio je koja se dva predmeta zaista isplati stalno imati u kuhinji, piše Miror.

Stručnjakova prva kuhinjska namirnica bila je jedan dobar tiganj. Objasnio je da je to bitno jer će tiganj verovatno biti vrlo potreban, posebno kada pripremate obroke za celu porodicu u samo jednom tiganju. Ističe da nema potrebe za kupovinom gomile tiganja, već bi trebalo da investirate u dva ili tri koje će biti zaista kvalitetni i koje ćete stalno koristiti.

Prema kuvaru, drugi predmet koji treba imati u svojoj kuhinji je kvalitetno rende za povrće.

– Odličan je za ravnomerno sečenje povrća, a s obzirom da povrće ide u gotovo sve, to vam je zaista potrebno – rekao je.

A kada su u pitanju sastojci koje bi uvek trebalo imati u kuhinji, i za to ima odgovor. Osim očiglednog, poput soli i bibera, preporučuje i da uvek malo naseckanog crnog i belog luka stavite u zamrzivač jer će vam ubuduće jako pomoći kada ste u žurbi.

– Crni i beli luk osnova su toliko mnogo jela od karija do raznih mesnih jela. Olakšajte sebi kuvanje tako što ćete ih zamrznuti i odmah izvaditi iz zamrzivača kada vam zatreba – dodao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar