U trendu

Najlakši način brisanja keramičke ploče: Namažite ovo i bićete mirni dva meseca

Ako o čistite keramičku ploču uz pomoć vazelina, biće blistavo čista dugo vremena, a uklonićete i manje ogrebotine po njoj. Saznajte zašto biste to trebalo da radite barem jednom u dva meseca.

Prvo što treba da uradite je da temeljno očistite keramičku ploču, a zatim i malo vazelina stavite na ubrus i utrljate po staklu. Biće vam potrebno par minuta da to odradite, ali bićete oduševljeni rezultatima, pa vredi da se malo pomučite. Zatim ostavite vazelin 15 minuta da ‘upije’. Pre nego što nanesete vazelin, vaš šporet očistite bez hemikalija.

Višak vazelina obrišite mikrofiber krpom. Keramička ploča će nakon ovoga zasijati kao da ste je tek kupili. Ovaj postupak ponavljajte svaka 2 meseca ili češće u zavisnosti od toga koliko često koristite šporet.

Vazelin ne samo da daje visoki sjaj vašoj keramičkoj ploči, nego će ukloniti i manje ogrebotine. Takođe, stvara zaštitni sloj, pa samim tim i osigurava da se masnoća i prljavština manje talože. Na ovako čistom šporetu biće vam zadovoljstvo da pripremate jela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar