U trendu

Ovih 5 biljaka štite kuću od nesreće i zla, a jedna donosi i brdo para

Ovih 5 biljaka baš svaka kuća treba da ima

1.Srećni bambus
U Aziji se koristi hiljadama godina kao simbol bogatstva i prosperiteta. Prema feng šuiju, vertikalni oblik ovog srećnog bambusa predstavlja element drveta za koji se veruje da utiče na životnu energiju, vitalnost i fizičku aktivnost. Srećni bambus je takođe biljka kojoj ne treba posebna nega i kojoj je potrebno slabo osvetljenje, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Možete ga držati u staklenoj posudi i staviti centimetar destilovane ili prečišćene vode.

2. Drvo novca
Ova biljka proizvodi pozitivnu energiju i protok koji donosi sreću. Doneće svež i zelen izgled vašoj kući. Postavite ga blizu oštrog ugla da biste smanjili anksioznost, stres i negativne misli. Ova biljka takođe treba da bude usmerena nagore.

3. Orhideja

Orhideja privlači pozitivnu energiju i poboljšava protok energije u kući. Takođe, orhideja je dugotrajan cvet koji dolazi u različitim oblicima i veličinama, i ima prijatan miris koji deluje kao pojačivač raspoloženja. Orhideje oslobađaju kiseonik noću, tako da je odlična biljka za vašu spavaću sobu.

4. Aloe Vera

Aloe vera donosi sreću i pozitivnu energiju. Može se koristiti za mnoge zdravstvene prednosti. Možete ga staviti na indirektnu sunčevu svetlost ili veštačko svetlo da biste olakšali. Aloe vera ne podnosi stajaću vodu, tako da morate biti pažljivi sa pravilnom drenažom, prenosi Lovethispic.

5. Žalfija

Žalfija ima neverovatna svojstva čišćenja i pomaže u oslobađanju od negativnih emocija kao što su bes i strah. Promoviše protok pozitivne energije u vašoj kući i može se koristiti za mnoga lekovita svojstva. Ne zaboravite da je ne stavljate u prostore sa niskom vlažnošću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar