Ovih pet navika imaju skoro svi, a one privlače lošu energiju u vaš dom

Postoje kućne navike koje većina radi svesno ili nesvesno, a neke od njih i te kako mogu uticati na prijatnu atmosferu, kao i na novčanu situaciju.

Ovo su navike na koje posebno treba obratiti pažnju, ukoliko želite da u vašoj kući vlada miri i blagostanje, a na finansijskom planu obilje.

Ukoliko dom uredite prema feng shiu načelima, energija će biti pozitivna, a na poslovnom i finansijskom planu takođe može krenuti nabolje.

Zatvarajte vrata od kupatila

Mnogi ljudi svesno ili nesvesno ostavljaju vrata kupatila otvorena, ali prema feng shui verovanju, ova navika može izazvati finansijske teškoće.

Naime, u kupatilu uvek postoji određena vlaga, a ukoliko ostavljate otvorena vrata, novac će simbolično skliznuti niz prste.

Ne gajite biljke koje imaju trnje

Prema feng shuiju, biljke koje imaju trnje privlače nepovoljne događaje, i mogu narušiti mir u domu.

Ne držite lekove u kuhinji

Ukoliko držite lekove u kuhinji, savetuje se da ih premestite na neko drugo mesto ili u neku drugu prostoriju poput dnevne ili spavaće sobe, jer držanje lekova u kuhinji navodno donosi lošu sreću.

Iscrtani zidovi

Posebno roditelji sa malom decom suočavaju se sa žvrljotinama po zidovima. Ipak, u feng shuiju, iscrtani zidovi sprečavaju energiju novca.

Važno je gde odlažete metlu

Ukoliko metlu držite u ostavi pored predmeta koji su dragoceni, to će izazvati loše finansije. Stoga, metlu treba odložiti na neko drugo mesto, ili skloniti dragocenosti što dalje od metle.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.