U trendu

Profesionalac otkrio genijalan trik za čišćenje fuga u kupatilu: Sva buđ nestaće odmah

Sigurno vam se dogodilo da prilikom čišćenja kupatila, fuge i dalje budu prljave i čini vam se da nijedno hemijsko sredstvo ne može da ukloni plesan koja se na njima stvorila. Ali jedan profesionalac koji se bavi čišćenjem domova otkrio je super trik kako da uklonite buđ sa fuga i to preko noći, bez imalo ribanja.

Sve što je potrebno uraditi je da uzeti komad papirnatog ubrusa ili salvete (toalet papir je previše mek i prebrzo bi se raspao), saviti ga i staviti na fuge. Nakon što ste to učinili, taj komad ubrusa prelijte s malo izbeljivača i ostaviti da se namače do 60 minuta.

@giftgenius

A pro tip for anyone who’s dealing with this #cleantok

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Nakon što podignete ubrus, buđ jednostavno nestaje, tvrdi se u snimku. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki baš i nisu uvereni.

„Ovo neće rešiti problem…“

„Nikad nisam verovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako srećan, molim vas, pokušajte“, komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: „Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno deluje.“

Međutim, treći je napisao: „Ovo neće rešiti problem. Izbeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plesan vrati svaki put će biti sve gore.“

Umesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korišćenje alkoholnog sirćeta umesto izbeljivača, što zvuči kao malo nežnije rešenje.

„Upotrebite sodu bikarbonu i izbeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije“, predložio je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar