U trendu

SAVET STRUČNJAKA: Ovaj genijalan trik uklanja i NAJTVRDOKORNIJE mrlje s odeće, treba vam samo jedna stvar

Ne moramo da trošimo bogatstvo na sredstva kojima ćemo ukloniti mrlje. Kako kažu stručnjaci za čišćenje, postoji prirodni proizvod koji ih može efikasno ukloniti. Tvrde da naša odeća može da izgleda kao nova.

Dejan Dimitrov je za Mirror rekao da je limun jedina stvar koja će vam trebati da uklonite čak i najtvrdokornije mrlje. Najbolji deo je to što nećete uništiti odeću osetljivih materijala, jer kiseli limunov sok nije tako jak kao hemijski odstranjivači mrlja.

Nekoliko kapi limunovog soka ne samo da će očistiti tragove masnoće, nego će savršeno ukloniti i mrlje od paradajza, lubenice i drugih vodenih materija. Jednostavno utrljajte ovaj sok na problematična mesta i ostavite da odstoji. Kada se sok osuši stavite odeću u mašinu za veš, na normalno pranje.

Za efikasnu alternativu skupom odstranjivaču mrlja, pomešajte jednu trećinu šolje limunovog soka sa dve trećine vode u posudi. Stavite odeću u rastvor i ostavite da odstoji pola sata. Završite pranjem u veš mašini da biste uklonili sve mrlje. Na ovaj način takođe možete vratiti sjaj vašoj beloj odeći. Sem što ćete ukloniti mrlje s odeće, dodavanjem limunovog soka prirodno ćete osvetliti tkaninu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar