U trendu

Zvuči šašavo, ali deluje: Bole vas uši – očistite vrata…

Svaki deo vašeg doma ili kancelarije odgovara određenom delu tela, pa ako patite od nekih hroničnih bolova, dobro bi bilo da napravite male promene u prostoru. Verovatno ćete ubrzo osetiti olakšanje – nije bez razloga feng šui toliko popularan.

Uši

Zdravstveni problemi vezani za uši, u feng šuiju su locirani na zidu na kojem se nalaze ulazna vrata. Očistite taj zid, ulazna vrata, rešite se svih nepotrebnih polica i ormarića koji su na tom zidu.

Ruke

Ako imate probleme s rukama ili prstima, proverite najbliži od ulaznih vrata levi ugao doma. Elektronska oprema ili nered na tim mestima potenciraju probleme.

Stopala

Ako imate problema sa stopalima, proverite centralno područje leve strane doma, koje je povezano sa sposobnošću da stojite samostalno na svojim stopalima. Isušene biljke, vrućina ili nered mogu da naruše energiju.

Kičma i kosti

Krajnji levi ugao doma povezan je s problemima s kostima. Proverite ovo područje ako patite od bolova u leđima, osteoporoze ili sl. Ovo područje takođe daje energiju za protivljenje nasilnicima i zlostavljačima, pa ako vam treba energije za to, tada očistite i uredite taj deo svog doma.

Oči

Područje povezano s očima nalazi se na najudaljenijim centralnom delu zida suprotnog od ulaznih vrata. Prljava ogledala, stakla i slično, mogu se reflektovati u problemima s očima. Proverite ovo područje ako bolujete od glaukoma, konjunktivitisa, lošeg vida i sl.

Stomak

Zdravstveni problemi vezani za probavni sistem i stomak, ogledaju se u udaljenom desnom uglu vašeg doma. Nemojte tu držati oštar nameštaj, električnu opremu i sl.

Ovo područje trebalo bi da očistite ako imate problema s prihvatanjem emotivne intimnosti u vezama.

Glava

Glavobolje, povrede, mentalni problemi, te problemi s kosom, vezani su uz bliži desni ugao vašeg doma. Proverite ovo područje i rešite se nereda, piše aura.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar