U trendu

7 dokaza da si ga raspametila kakva si u seksu

Mnoge žene nisu previše sigurne kakve su utiske ostavile na muškarce sa kojima su upravo imale seks.

Neke su ubeđene da su bile sjajne, druge, pak nisu oduševljene svojim umećem u krevetu, pa svo vreme posmatraju partnera ne bi li po njegovom govoru tela ili nekoj rečenici zaključile da li je on bio zadovoljan.

Ovo je 7 dokaza da je muškarac oduševljen time šta je doživeo od svoje partnerke, odnosno da mu je ona prava seks boginja, prenosi zdravakrava.hr.

Odmah priča o reprizi

Samo što se završio seksualni odnos, partner te već pita kada ćete to da ponovite. Ne može da skine ruke s tebe.

Flertovanje SMS porukama

Nakon prvih nekoliko seksualnih igara, danima ti kasnije šalje poruke tražeći da se što pre vidite. Pritom su poruke vrlo direktne i pune seksualnog naboja.

Izvija se u krevetu

Većina muškaraca gleda da im erekcija bude dobra i da zadovolje i sebe i ženu, ali ima i onih koji se doslovno grče tokom seksa. E ti muškarci oduševljeni su nečim što mu upravo priređuješ.

Dodiri, dodiri

Kada je probao seks sa tobom, ako si mu se dopala u krevetu, odmah će to pokazati tako što ni van kreveta neće skidati ruke s tebe.

Deli komplimente

Tip koji će ti i posle seksa nastaviti da deli komplimente, prevashodno u seksualnom pogledu, apsolutno je fasciniran tobom. Obično će svoju ekstazu pratiti rečima: „Dušo, bilo je neverovatno. Sjajna si!“.

Izmišlja nove poze

Ako je s tobom naišao na nešto što najviše voli u seksu, iz susreta u susret tražiće nove egzibicije, iako pritom nije neka nastrana osoba. To jednostavno znači da hoće da proba – sve.

Trač partije s drugarima

Bilo da su bliske kolege s posla ili dugogodišnji prijatelji, svi oni jako brzo će čuti koliko si fantastična i to neće zvučati bezobrazno jer, ako mu je stalo do tebe, neće im pričati detalje seksa već generalne utiske.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike