najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Cipele vas odaju! (3)

Ako ne izlazite iz čizama: stabilni ste i jaki i ne pada vam na pamet da se “raspekmezite”. S druge strane, umete da se ponašate i kao “kraljica drame”, onda kada verujete da vam je učinjena nepravda, pa makar se radilo i o sitnici (doduše, za vas ne postoje sitnice). Nećete dopustiti da bilo ko primeti da ste povređeni; u takvim situacijama pribeći ćete sarkazmu i preterivanju. Vaše raspoloženje ume da varira od potpune pasivnosti, kada puštate da vas nosi struja, pa do agresivnosti, kada dominirate. Neki smatraju da ste previše “tvrdi”, što nije tačno – volite vi romantiku, ali vam se ne dopada da vas nazivaju smešnim imenima, naročito ne pred drugima. Ne volite da tražite pomoć od drugih, da ih ne “smorite”, ali nećete oklevati da sami pružite pomoć ne misleći na sebe – dok vam toliko davanja ne dosadi, pa se ne okrenete i ne odete. Kritiku i zamerke ne podnostie. Možda ne bi bilo loše da se malo opustite i da prihvatite da postoje i umerenije kategorije od “fenomenalno” i “tragično”.

Smatrate da su muške cipele zakon: čvrsto verujete da razlike među polovima ne postoje. Dešava se da vam se obrate u muškom rodu, što vam nimalo ne smeta – nije vam bitno. Otvoreni ste i iskreni, ne podnosite kada nežne reči i postupci (za koje ste savršeno sposobni) budu pogrešno shvaćeni. Borbeni ste, nekada i proračunati, posao vam je veoma bitan – toliko da privatni život ume da nastrada. U ljubavi ste nekad prilično nesigurni, ne znate kako bi trebalo da se postavite, ni koliko od svoje krhkosti (koju i te kako imate, samo je vešto prikrivate) i osećajnosti smete da pokažete. Možda ne bi bilo loše da povremeno ne skrivate osećanja – nekad je veoma korisno sesti i isplakati se.

To je bilo to: šta vaše cipele govore o vama. Niste se u potpunosti našle ni u jednoj kategoriji, već sebi delujete kao mešavina nekoliko? Naravno – baš kao što i nosite različite vrste obuće, već prema raspoloženju. U svakom slučaju, nadamo se da vas je tekst zabavio, jer mu je to bila glavna svrha.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike