U trendu

Estetske intervencije – kada?

Skoro da i nema žene koja u nekom trenutku nije makar pomislila na neku estetsku intervenciju – a nemali broj dama se i podvrgne estetskoj hirurgiji. Moglo bi biti interesantno saznati u kojim godinama se dame opredeljuju za koju vrstu intervencije.
Danas, kada fizička lepota skoro da postaje imperativ, mnoge devojke smatraju ulaganje u svoj izgled dobrom poslovnom investicijom. Zato sve više devojaka između 18 i 25 godina starosti želi da ispravi nepravilnosti na svom licu i/ili telu, u nadi da će tako uspeti na nekom takmičenju lepote ili da će lakše naći dobar posao. Ovako mlade osobe kod doktora najčešće dolaze u pratnji svojih majki, koje ih podržavaju u toj odluci.
Nakon toga, između dvadeset i pete i trideset pete, nema mnogo žena koje žele da urade neku estetsku korekciju na sebi – u tom periodu više se zanimaju karijerom, udajom, rađanjem dece. Posle trideset pete, ponovo počinje interesovanje za ovu vrstu intervencije.
Između trideset pete i četrdesete estetske intervencije za koje se dame opredeljuju uglavnom nisu krupne. Za početak, sve češće posećuju kozmetičarke i dermatologe. Kada im to ne bude dovoljno, uglavnom žele da podignu grudi nakon trudnoće i dojenja, kao i da s lica uklone tragove neumitnog prolaska vremena i zamora, a žele i ponešto novo na svom licu, kao što su podignute jagodice ili deblje usne.
Posle četrdesete godine života, dame se najčešće opredeljuju za liftinge, i to ostaje najčešća operacija i kasnije – omiljena, ako je tako možemo nazvati, i kod dama u poznim godinama života.
Učili su nas, nekad, da svako životno doba ima nešto svoje. Uz mladolik i pravilan izgled kao imperativ, svako životno doba ima svoje estetske intervencije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar