U trendu

Izgledaju kao milion dolara iako dane ne provode u teretani (foto)

Iako izgledaju kao da dnevno posvećuju sate i sate vežbanju, neke slavne dame u širokom krugu zaobilaze teretane a neke ipak treniraju barem 25 minuta kako bi zadržale sjajnu liniju i uživale u omiljenim delicijama.

Među njima je i Monika Beluči (52), za mnoge jedna od najlepših žena na svetu. Glumica smatra da mršavost nije lepa i da je seksi ona žena koja ima obline i ponosi se njima. Takođe priznaje da je velika gurmanka.

– Uživam u velikim količinama testenine i čokolade, a omiljeno mi je sa prijateljima da izlazim na kasne večere – kaže Monika.

I seks-bomba današnjice Sofíja Vergara (45), koja potpuno gola krasi novu naslovnicu Women’s Healtha, takođe nije zaljubljena u fizičke aktivnosti.

A whole day of doing nothing🌴☀️🌊 #CasaChipichipi🐚

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

– Od trinaeste godine živim s velikim dekolteom, a nakon trudnoće grudi su mi se još više povećale. Zato mi je svaki oblik treninga postao naporan i počela sam da mrzim da idem u teretanu – požalila se Vergara, ali i dodala da, iako to ne voli, redovno vežba kako bi mogla da uživa u omiljenom sladoledu bez grižne savesti. Sofija vežba sa ličnim trenerom, a poseban naglasak stavlja na vežbe za zadnjicu.

We ❤️NY!! 🗽🍦@joemanganiello #Graigjacobs @nickmanganiello 📸

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ni Ledi Gaga nije ljubiteljka znojenja u teretani pa se trudi da vežba kod kuće. Drži se programa “pet puta pet” koji podrazumeva pet treninga nedeljno i pet obroka dnevno. Otkad je na takvom režimu, pevačica se, kaže, oseća sjajno, a najviše je veseli što sve vežbe može da odradi sama, unutar svoja četiri zida i što joj ni jedan trening ne traje duže od 25 minuta. Svoje treninge pevačica često deli na društvenim mrežama izazivajući reakcije među fanovima – jedni je hvale, a drugi joj zameraju što ne želi da vežba više i jače, prenose mediji.

5 days

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike