Kad pronađu ovakvu ženu, muškarci je vole zauvek!

Pronaći devojku (momka) i nije neki uspeh, ali zadržati je, dugo, zauvek – e to jeste podvig.

Muškarci mogu menjati razne, ali će ostati „prikovani“ za ženu koju krase ove osobine:

 1. Nema previsoke kriterijume, fleksibilna je, otvorenog uma: nije striktno zacrtala šta želi – daje šansu svima.
 2. Ne traži mane ni dlaku u jajetu.
 3. Ne živi ni u prošlosti ni u budućnosti, već u sadašnjosti.
 4. Ne generalizuje, nema predrasude, ne sluša većinu.
 5. Ima svoj život: prijatelje, hobi…
 6. Nije dosadna – ništa gore od dosadne i naporne žene.
 7. Vedra je, duhovita i često nasmejana.
7 komentara
 1. ANDREJ

  Zena koju muskarac nece nikada napustiti,je ona zena,koja voli seks i koja stalno istrazuje nove finese,u toj oblasti,koja pretstavlja najvazniju,u zivotu svakog muskarca i zene. Zasto u braku pocinje potepeno zahladjenje odnosa,izmedju bracnih partnera.? U najvecem broju slucajeva,sto su seksualni odnosi medju njima,postali rutinski. Vremenom,oni postaju dosadni,postaju kao neka duznost,da se „otalja“ ta bracna „duznost“.E tada,kada se ta monotonija pojavi,idealna zena prelazi na onaj tako sladak muskarcima,tzv. „prljavi“ seks.Zena unosi u redovni „repertoar“,oralni seks,analni…i sve ostale razno razne varijante interesantnog seksualnog uzbudjenja.Zenu koja sa zarom umosi novine u seksualni zivot svoga braka,muskarac zaista,NIKADA nece ostaviti.!!!

 2. Anonimni

  Ha,ha,ha..naročito pod br. 5 ! Muškarci upravo žele da žena NEMA svoj život, prijatelje, hobi…

 3. Anonimni

  Takvih zena ima koliko hoces…jedva da su dve tacke tacne…

 4. Anonimni

  našao i izgubio…

 5. bambi

  Ovo su totalne gluposti. Idealizacija kao i sve druge idealizacije su opasne jer se u njima kriju generalizacije a time se, projektovano na coveka, pravi strahovita greska jer se time gubi individualnost i osobenost svakog ponaosob. Prava zena ne postoji. Postoji samo fluentni odnos izmedju zene i muskarca koji vremenom postaje sve izrazajniji. Ne postoji covek ili zena u smislu ispravnosti jer je najmanja jedinka na planeti Zemlji zapravao par. Sve gore navedene osobine treba testirati na hetero paru jer on predstavlja osnovnu lego kockicu u bilo kom pogledu.

 6. Radoslav Radović

  Pa to je prava žena.To je ono što ženu čini najdražim bićem na planeti.To je ono što nas u njenom društvu čini srećnim,radosnoim i veselim.Žena ti daje cijelu sebe, cijeli svoj život ako si njen i ako si čovjek od dostojanstva, poštenja i karaktera.

 7. Branko Ristic

  Iz navedenih sedam tacaka,vise je nego ocigledno,da ko nadje devojku sa tim kvalitetima,nasao je devojku zaista,za sva vremena,devojku za vecnost,koju ce voleti vise od Otadzbine,od Boga,od…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike