U trendu

Kejt Bosvort – mlada i sve popularnija (2)

Godinu i po dana kasnije Kejt Bosvort se oprobala u novoj (maloj) ulozi, u filmu „The Newcomers“ i u filmu Denzela Vošingtona „Remember the Titans“. Srednju školu završila je sa počastima i, zbog briljiranja u srednjoj školi, glatko je primljena na prestižni Univerzitet Prinston. Međutim, dva meseca posle mature dobila je glavnu ulogu u filmu „Blue Crush“, tako da je odložila upis i počela da se bavi glumom.

Pošto je bila sitne građe, producenti filma „Blue Crush“ bojali su se da neće biti dovoljno uverljiva kao surferka; usledili su meseci napornog treniranja u toku kojih je Kejt dobila sedam kilograma mišićne mase i počela da se neobično oseća u sopstvenom telu. Nakon ove uloge, usledile su i uloge u filmovima „Wonderland“ i „Osvoji ljubav“, da bi je Kevin Spejsi odabrao za ulogu Sandre Di, slavne i problemima ophrvane glumice iz šezdesetih, u novom filmu „Beyond the Sea“. Sigurni smo da se njena karijera neće tu i završiti.

Privatno, Kejt Bosvort je tiha devojka koja ne voli „divlje“ žurke. Sa novinarima ne priča nešto mnogo o svojoj vezi sa Orlandom Blumom, niti njih dvoje izlaze na mesta na koja izlaze poznati, tako da, uprkos slavi, uspevaju da očuvaju privatnost. Njen stav je da, ako ne želi da bude izložena paparacima, ne treba da se kreće na mestima na kojima je očekuju – to jest, na mestima na koja izlaze poznati – i da postoji puno sjajnih restorana u Los Anđelesu u kojima se može mirno uživati udvoje.

Kaže da ona i Orlando zapravo i ne izlaze mnogo, pošto oboje puno putuju, pretrpani su obavezama i rasporedi obaveza im se baš i ne poklapaju, tako da najviše vole da ono vreme koje mogu da provedu zajedno provedu kod kuće, uz filmove i omiljenu hranu. Sa takvim ponašanjem nije ni čudo da je nazivaju „jednom od najnormalnijih osoba u Holivudu“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike