najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kontroverzna glumica žali što je doživela 76 godina

Eva Ras je jedna od najkontroverznijih srpskih glumica, koja se zadnjih godina češće pojavljivala u rijalitijima nego u predstavama. Njena iskrena izjava koju je dala za medije mnoge je iznenadila. Na pitanje novinara šta misli o čestim napadima na ulicama, ubistvima i ostalim lošim događajima, glumica je dala jedan sasvim neočekivan odgovor.

– Ja bih volela da mene neko tako ubije na ulici, pa da se završi komedija – izjavila je.

Novinara je zanimalo zašto tako razmišlja.

– Nikad nisam planirala da imam 76 godina. Zbog svih tragičnih događaja u svom životu već odavno nemam želju da živim, ali ja sam pobožna i moram da prihvatim sudbinu. Tako da bih bila zahvalna da me neki patološki tip sačeka i upuca – objasnila je glumica bez imalo ustručavanja.

Kada Eva govori o tragičnim događajima koji su obeležili njen život, misli na smrt svog supruga Radomira Stevića Rasa, slikara i vlasnika kazališta gde je bila zvezda, a izgubila je i svoje jedino dete, kćer Krunu, koja je imala samo 24 godine kada je preminula u Parizu. Tamo je studirala.

– O uzrocima njene smrti pričalo se svašta, ali ništa nisam htela da komentarišem. Ono što mi niko ne može osporiti jeste da je Kruna bila najmlađi srpski pisac, koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna dela – govorila je Eva.

Pored svih ovih tragičnih događaja, Eva je i sama obolela od raka ali uspela je da ga pobedi.

Njene neobične izjave su sa godinama postale sastavni deo njene ličnosti, pa ono što govori pred kamerama mnoge više ni ne iznenađuje.

Svetsku slavu postigla je ulogom u filmu Dušana Makavejeva ‘Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT’ koji je objavljen 1967. godine, a tokom karijere nagrađena je brojnim nagradama kako u Srbiji, tako i u svetu, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike