najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kupujte stvari za sva vremena

Šoping je jedan od omiljenih ženskih "sportova". Toliko je lepih i zanimljivih stvari po izlozima! Joj, onaj džemper je prosto fantastičan i totalno u trendu! Samo, nemate uz šta da ga uklopite – trebaće vam još neke pantalone ili suknja ili šta god što će ići uz taj džemper. Treba uklopiti i obuću, tašnu i… Nevolja je, nemate baš toliko para da možete sve odjednom da kupite.
Da li onda treba da potražite nešto što možete da uklopite uz garderobu koju već imate (joj, ali taj džemper je baš lep i taaako u trendu!), ili da kupite ovog meseca jednu stvar, a sledećeg nešto što ćete uz tu stvar uklopiti (ako opet ne naiđete na nešto fantastično što nemate uz šta da uklopite)? Ukoliko se opredelite za ovu drugu varijantu, da li će se, kad jednom kompletirate ceo autfit, promeniti trend? Danas trendovi tako kratko traju… Ah, te slatke (i preteške!) dileme oko šopinga…
Možda vas, sa druge strane, ne muče finansijski problemi ovakve vrste (srećnice!) i možete da kupite gomilu trendi stvari. Samo, čak i tada, ostaje pitanje – koliko se zapravo isplati kupovati stvari kojima će isteći "rok trajanja" već sledeće sezone? Jedva da ćete stići da ih obučete, a već će vam trebati nešto drugo, kako ne biste bile demode (ili totalno "aut", kao što bi neki rekli).
Koji god da je vaš (finansijski) slučaj, osim ukoliko zaista imate para za bacanje, dobra je ideja da kupujete stvari "za sva vremena", to jest ono što ne izlazi iz mode. Ipak, vi želite da budete u trendu! Uz naš savet, to je i dalje vrlo izvodljivo – pokažite da pratite trendove detaljima, a ne kompletnom garderobom. Time, zapravo, ne samo što pokazujete da ste u toku modnih zbivanja i da pratite trendove već i da imate sopstveni stil i da trendove prilagođavate sebi, umesto da im robujete.
Naravno, ovakvom taktikom ćete i uštedeti izvesnu količinu novca, koju potom možete upotrebiti za razne druge stvari u kojima uživate.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike