U trendu

Lepotica sa nogama od 101 cm: Žene joj zavide, muškarci lude za njom (foto)

Šveđanka UIa Ostergen može da se pohvali nogama dugačkim 101,6 centimetara, ali i uspešnom karijerom modela i bodibilderke. Zahvaljujući nesvakidašnjem izgledu, stekla je i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Ona na svojim profilima na društvenim mrežama otkriva retke detalje iz svog života, a ponajviše sa treninga i večernjih izlazaka. U fokusu su njene predugačke noge, na kojima joj mnoge dame zavide, ali i isklesano telo, zbog kojih od muškaraca dobija najlepše komplimente.

Ipak, iako predstavlja pojam savršenog izgleda, UIa Ostergen je u razgovoru za Sputnjik rekla da se njen život dosta promenio, jer je u detinjstvu proživljavala maltretiranje vršnjaka koji su ismevali njen izgled.

Godine 2013., počela je redovno da se bavi sportom, te je njeno telo poprimilo odličan izgled. Upravo na treningu je upoznala svog sadašnjeg supruga Torbjörna Östergrena, sa kojim ima dvoje djece.

Njih dvoje zajedno idu na treninge i veoma paze na način ishrane. Kako kaže, svakog dana mora da pojede 2,2 kilograma mesa, kako bi zadržala svoju mišićnu masu.

– Imaš samo jedan život. Želiš li da ga provedeš izvinjavajući se zbog sebe? Žaleći? Mrzeći? Budi hrabra, veruj u sebe. Imaš samo jedan život i uživaj u njemu“, glasi njen zaključak.

3 komentara
  1. Umetnik

    Pa ova je bas Neproporcionalna ,NESKLADNA i ruzna ! I Pauk ima duge noge -pa je ruzan … 🙂

  2. dlugomir

    Mršav je samo stomak, taman kako i treba da bude.

  3. Matorac

    Nije neka riba. Po mom ukusu mnogo je mršava.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike