U trendu

Muči vas podbradak? Evo kako da ga uspešno sakrijete, profesionalci otkrili genijalan trik (video)

Danas postoje različite procedure kako ukloniti podbradak, ali one su često skupe i mnoge od njih su prilično invazivne.

Ako se bojite igle i jednostavno ne želite ili nemate novca da priuštite operaciju ili liposukciju podbratka – donosimo lepu vest da ima rešenja i bez toga!

Postoji nekoliko stvari koje možemo sami da uradimo da ga uspešno prikrijemo ili učinimo manje primetnim.

Ovih 5 trikova su veoma korisni:

1. Trik sa odećom

Izbegavajte odeću koja fokusira pažnju na vaš vrat: izbegavajte dolčevite, bluze i haljine sa visokom kragnom ili mašnama vezanim oko vrata, šalove. Bilo koji predmet sa puno materijala u predelu vrata je loš izbor. Umesto toga, izaberite one sa niskim kragnama ili V-izrezima. Ne sviđa vam se V-izrez, previše je dubok za vas? Onda je opcija top sa ženstvenim dekolteom u obliku čamca.

2. Trik za kosu

Ne samo da odeća određuje kako ćete izgledati, kosa je takođe veoma važna. Dobro odabrana frizura može imati efekat gotovo fejs lifta, ali bez intervencije hirurga. Na primer, lep kratki bob može dodati malo volumena području brade što će učiniti da brada izgleda tanje. Nosite dugu kosu? Onda je rep dobar izbor – izdužuje lice i vrat, pa brada neće toliko da „štrči’’.

3. Trik sa nakitom

Da li volite da nosite dugačke, velike i upečatljive minđuše? Bolje ih je izbegavati ako želite da sakrijete bradu. Male minđuše su bolje jer privlače oko prema uhu, odnosno skreću ga sa područja vrata. Velike minđuše ga privlače baš tamo gde ne želite da ide, prema jagodicama i vratu, pogotovo ako su toliko dugačke da se završavaju tačno u visini vilice (i jagodica), piše miss7.hr

4. Trik sa šminkom

Šminka ima mnogo složeniji zadatak od vizuelnog povećanja očiju ili naglašavanja njihove boje. Veštom upotrebom šminke, bradu možete učiniti i manje uočljivom. Ako imate dvostruku bradu, konturisanje je tehnika šminkanja napravljena sa neba za vas. Primenom različitih tonova na lice, možete optički da kreirate senke i linije koje ne postoje. Pogledajte video za najlakši način da to uradite:

5. Trik sa žvakaćim gumama

Poslednji, ali ne i najmanje važan trik: redovno žvaćite gumu. Na ovaj način proradite mišiće na bradi i vratu, koji će ih ojačati i tonirati, a ceo deo će postati čvršći, a koža na bradi zategnuta. Naravno, to su veoma dobre vesti za inače opuštenu i mlohavu bradu. Ako je moguće, žvaćite žvaku bez šećera. Ne želimo da se brada smanji, ali karijes poludi, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar