Na ovu “zečicu” se pale svi muškarci, a tek da vidite njenog momka! (foto)

Jedna od najlepših Plejbojevih “zečica” sigurno je Džena Bentli (28).

Milioni muškaraca širom sveta luduju za njenim oblinama, što je i razumljivo ako se zna za koji je časopis pozirala naga, međutim, njen momak ipak svima prvo upada u oči.

😎⚡️You lookin at me~~~ but Im lookin through you 🙅🏼⚡️🔮✌️ 📸 @partylikejzl 👻 Jennabentley07 #addmeonsnapchat #jennabentley #pictureoftheday #picoftheday #boobs #topless #international #cover #model #instagram #babesofinstagram #instagood #blonde #newportbeach

A post shared by Jenna Bentley (@jennabentley007) on

Ne radi se o nekom mišićavom frajeru već o 75-godišnjem milioneru Benu Braunu koji tvrdi da je sa Dženom u višegodišnjoj, “čistoj” ljubavi.

Čisto sumnjamo da postoji neko na planeti ko bi progutao ovo, pošto je reč o paru kod kojeg je razlika u godinama tolika da bi Braun prelepoj Dženi mogao da bude i – deda.

Američki mediji tvrde da je iza ove priče čist interes Plejbojeve “zečice” koja bi u slučaju smrti dragog sigurno dobro profitirirala.

Braun je s druge strane presrećan što u tim godinama može da se širom sveta u javnosti pojavljuje sa takvom lepoticom kakva je Džena Bentli.

Jedan komentar

  • Djoka

    Tiffany Toth je mlogo lepša od nje i takođe je plejbojeva zečicač i brate sija plavuša.

Ostavite komentar