Nemate vremena da operete kosu?

Naravno da kosa izgleda najlepše kada je oprana dobrim šamponom i dodatno negovana dobrim regeneratorom. Međutim, ponekada se dešava ne samo da nemamo vremena da regenerator na glavi držimo deset minuta već nemamo vremena čak ni za pranje. Tada većina žena poseže za starim dobrim trikom zvanim – skupljanje kose u rep.

I zaista, kosa ovako deluje čistije. Ali, i skupljena kosa ima svoje nedostatke – većina žena ne izgleda najsjajnije sa ovom frizurom, a dešava se da je nosi i danima, što svakako postaje dosadno. Da biste popravile situaciju, odvojte nekoliko minuta i pre odlaska iz kuće nanesite na kosu malo gela i laka za kosu tako da kosu zagladite prema pozadi.

Na ovaj način „uramljujete“ svoje lice, tako da sada izgledate mnogo bolje i elegantnije. Oko trake za kosu (koja mora obavezno da bude obložena nekim platnom da ne bi kidala i oštećivala vlasi) možete da stavite vrpcu neutralne boje i da na taj način ukrasite kosu. Izbegavajte ogromne banana-šnale i slične kreativne izlete koji više pristaju devojčicama u osnovnoj školi. Ovako blago zalizana kosa učiniće vaš izgled prefinjenijim i lakše ćete podneti dan kada vam kosa nije baš najčistija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.