U trendu

Novu frizuru Šeron Stoun žene obožavaju: Podmladiće vas u trenu (foto)

Šeron Stoun, po mnogima jedna od najlepših glumica u Holivudu, iako u 60-im i dalje privlači poglede gde god se pojavi.

Atraktivna plavuša, koja je u martu proslavila 63. rođendan, još uvek izaziva zadivljene poglede svojim mladolikim licem i fantastičnom figurom.

Lepa glumica, koja je nedavno podignula veliku medijsku prašinu svojim memoarima ‘The Beauty of Living Twice’, u kojima je između ostalog otkrila kako su je na prevaru nagovorili na snimanje danas kultne scene s prekrštenim nogama i bez gaćica, godinama je verna kraćim frizurama koje joj savršeno pristaju.

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne pixie frizure idealne za dame iznad 50 jer skidaju godine i uvek izgledaju mladenački i trendi.

Ako imate šire čelo, možete se poigrati npr. šiškama koje će lepo uokviriti lice, a pixie frizura – ako je dobro ošišana – nije teška za održavanje: dovoljno je stilizovati je samo prstima i malim količinama sredstva za oblikovanje.

Holivudskoj zvezdi odlično stoje sve kratke pixie varijante jer joj ističu pravilne crte lica, a sad je na Instagramu pokazala najnoviju koja će sigurno oduševiti dame iznad pedeset jer se radi o trendi frizuri oko koje se ne treba puno mučiti.

Kosa je ošišana kratko s dužim pramenovima oko lica koji se mogu na različite načine oblikovati samo uz pomoć malo pene, što znači da za minut ili dva imate gotovu fantastičnu frizuru koja pouzdano skida godine.

Šeron je ovom modernom pixie verzijom sve oduševila, a njenih više od dva miliona pratilaca na Instagramu nisu štedeli na rečima hvale, prenosi tportal.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar