Ove gnusne laži čućete baš od svakog muškarca

Ovo su najčešće muške laži u najintimnijim trenucima. Neke od njih dobro su poznate svim ženama, ali mnoge nisu. Ne budite naivne, ne dopustite da vas zaslepi ni ljubav ni strast.

Ovo mi se nikada ranije nije dogodilo!

Poznato, odlično poznato svim ženama. Oni nam serviraju ovakve fraze iz straha od odbacivanja.

Obožavam tvoj ukus

Što se tiče samog „ukusa tamo dole“, stvarno je suvišno komentarisati.

Ti si najbolja u oralnom seksu!

To verovatno govori svakoj devojci, ali vi ćete najbolje sami primetiti tokom čina koliko uživa.

Ne mogu opet!

Ukoliko ste u dugoj vezi, sigurno već znate njegove mogućnosti, ali nikada ne možete biti sasvim sigurni.

Testirao sam se pre 6 meseci

Ma kako da ne 😉 Sigurno će se pretvarati i pokušavati da se seti tačnog datuma, ali stvari ne stoje baš tako, zato i tražite da vam pokaže papire.

Ne mogu da svršim sa kondomom!

Naravno da može, to je samo glup izgovor.

Uvek koristim zaštitu!

Slatko vas nasmeja, zar ne? Uvek, samo s tobom ne, haha. Budite sigurni da to isto govori i drugim devojkama.

Mogu nekoliko puta nedeljno!

Svaki muškarac ispod 45 godina može svakog dana, osim ako nema neki problem, ali to je već druga tema. On sigurno može i više puta na dan.

6 komentara
 1. Anonimni

  Viktor je u pravu ! Što više intelekta i dihovnosti, to manje zabave, kojom se i pacovi bave !

 2. dlugomir

  A zašto je laž “Ovo mi se nikada ranije nije dogodilo!“? Sve što se događa nekad bude prvi put. Ili ono “Obožavam tvoj ukus“. Ja recimo stvarno obožavam. U čemu je problem? Ovo je pisala osoba prepuna predrasuda i veoma sklona generalizacijama koje su najčešće posledica neiskustva.

 3. Viktor Rotmiler

  Mislim da se o seksu,potpuno neopravdano,prica preterano.daju mu se toliki znacaji,koje on uopste ne zasluzuje.Naucno je dokazano,da monahinje koje su u manstire stupile,sa svojih devetnaest dvadset godina,i u njemu ostale do starosti,kao virgo intakte,bile su odlicnog telesnog i dusevnog zdravlja.Dakle,bez seksa se moze,on ne utice na zdravlje,ni pozitivno ni negativno.Seks je najobicnija animalna navika,intelektualno malo „siromasnijih“ ljudi.Koji nedostatak visoke inteligencije,“nadoknadjuju“ svojim cestim,animalnim orgazmima.!To je prava istina.Koja mnoge boli!

  1. Boban

   Stvarno si iskompleksirani jadnik. Zao mi te. A pismenost da ne spominjem. I ti pricas o kulturi, inteligenciji i animalnosti. Zao mi te.

  2. Boban

   Zaboravih, time sto citas ove clanke jako puno govoris o sebi i protivurecnostima koje te muce. Verovatno nemas pojma sta je seks, nemas sanse da saznas i to te pogadja. Zbog toga i ovakvi komentari.

  3. bambi

   Seks ne moze da bude animalna navika zato sto seks nije privilegija i vlasnistvo samo zivotinja vec podjednako i zivotinja i ljudi. Sa druge strane seks nema veze sa intelektualnim kapacitetima. Imam osecaj, a pratio sam dugo osobu koja se potpisuje kao Viktor Rtmiler, da je u pitanju jedna verski opterecena i zatucana osoba koja cesto govori o nekim monahinjama, crkvama i religiji. Vera, religije, sekte,verovanja, crkva i sve ostalo je totalni promasaj ljudske civilizacije i obicno te aktivnosti pripadaju ljudima koji nisu bili u stanju da u antropoloskom i socijoloskom ali i u psiholoskom smislu sebe pozicioniraju u drustvu, da spoznaju prave vrednosti, da budu postovani i voljeni. Predlozio bih Viktoru da se mane crkve i popova, da nadje jednu dobru zensku koja ce da mu priusti jedan dobar seks, da ga raspameti malo i odvoji od tatinstva i majcinstva i da od njega napravi coveka. Verovatno je osoba koja nije ni vojsku sluzila.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike