Ovo je frizura koja pristaje baš svakoj ženi (foto)

Ukoliko želite da nešto na sebi promenite, pravi izbor je frizura. Ako niste sigurni šta bi bio pravi izbor, poslušajte savete stručnjaka koji tvrde da postoje dužina i oblik kose koji odgovaraju svakoj ženi.

Najbolji svetski stručnjaci tvrde da srednja dužina kose, odnosno ona do ramena ili ispod, pristaje svakom obliku lica, kao i teksturi kose. U frizure do ili preko ramena spadaju sve dužine kose koje se ne smatraju kratkim bobom, kao i frizure s jako dugom kosom koja dostiže dužinu ispod sredine leđa.

Srednja dužina kose najlakša je za održavanje i pruža mnogo prostora za eksperimentisanje, pa frizura može biti ravno ošišana ili stepenasta, sa šiškama ili bez, sve je do vas.

Ukoliko imate dugu kosu, ovo je najbolji način da osvežite svoju frizuru bez drastične promene, kao i bez sumnje da li ćete biti zadovoljni promenom.

Takođe, frizura do ili ispod ramena laka je za stilizovanje i održavanje. Ova svevremena frizura vizuelno će vaš lik učiniti mlađim.

Jedinstvena i laskava ova frizura idealna je i kada kosu želite da vežete u rep ili podignete u punđu.

Ako ste skeptični prema ovoj dužini kose, možda vas ove poznate lepotice nateraju na promenu frizure.

4 komentara
 1. Anonimni

  Kakvo glupi komentari,sve je stvar ukusa,dozvolimo svakome da bude razlicit…ko sta voli nek’izvoli…

 2. ANDREJ

  Trend koji sada vlada u celom svetu,a to je duga kosa do pola ledja,upravo je grozna.Oduvek se smatralo,da dugu kosu gaje samo primitivke is ruralnih sredina.Takodje,smatralo se,da samo primitivni prosti muskarci,u dugoj kosi kod zena,vide neku sirovu seksualnu privlacnost.Da zlo bude vece,cak i zene srednje i starije dobi,sada gaje dugu kosu,koja im nikako ne pristaje.Deluju primitivno i odbijajuce.

  1. Jaca

   Glupost je pratiti trendove, svako godi snje doba druga duzina kosa u modi. Pa kad se osisas, onda prilepi kosu. To da mora da se ima duga kosa, to je istina, a da li stoji, nije bitno. Samo da je duga, a sto je negovana ko metla, ni to nije bitno.

   1. Dušica

    Ne razumem, zašto mora da se ima duga kosa??Prosto,neko voli kraće frizure a i poznato je da kratku kosu samo moze da nosi neko ko ima pravilne crte lica…mada,smatram da zene sa stavom nose krace frizure,jer se ne kriju iza duge kose…

Napišite komentar