U trendu

Ovo morate pročitati: Žene opisale šta osećaju u trenucima orgazma

Muškarci i žene na različite načine doživljavaju vrhunac seksualnog odnosa ali im je zajedničko to što ih telom prolazi neka vrsta jeze.

Na sajtu čuvenog Kosmopolitena osvanule su ispovesti u obliku jedne rečenice mnogih čitateljki na temu osećaja koji ih je prožimao u trenucima orgazma.

„Znam da ću svršiti kada se osećam kao da mi telo stoji na rubu litice. Iako je lako ‘zaglaviti’ na tom rubu, kad ga pređem osećam poplavu senzacija. Isto tako, osećam da mi vagina pulsira nakon orgazma“, rekla je jedna žena.

„Ponekad je toliko dobro da boli, tako da u isto vreme želiš više i želiš da prestane. Kad pređem tu zbunjujuću granicu i doživim orgazam, celo telo počinje da mi se trese“.

„U tom trenutku iz mene izlaze sve vrste emocija koje ne mogu da kontrolišem. Muž me je na početku gledao čudno, ali sad se navikao“.

„Jednom kad sam doživela orgazam, osećala sam se kao da sam se onesvestila. Vrtelo mi se u glavi i telo mi se nekontrolisano treslo. Bilo je poput vulkanske erupcije… tamo dole. Nakon toga nisam mogla da se pomaknem, mislim ili pričam“.

„Opisala bih to kao da je svaki gram energije isisan iz mog tela, počevši od nožnih prstiju i završavajući pulsiranjem u vagini“.

„Jednostavno sve oko mene nestane i ne postoji ništa drugo“.

„U isto vreme mi se i vrišti i plače“.

„Osećam se kao da će mi se telo otopiti i eksplodirati u isto vreme. Izgubim svu kontrolu nad sobom“.

„Kod najsnažnijih orgazama noge bi mi potpuno utrnule i ne bih mogla da ih pomerim neko vreme“.

1 komentar
  1. Blajbi

    Lazu. Sve glume orgazam. Orgazam NE POTOJI, to je obican MIT.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike