U trendu

Ovo su tri loše navike, njima ćete oterati svakog muškarca

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ako prebrodite sva razdoblja imate šansu za dugu i lepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate što ne biste trebali raditi ako želite da ga zadržite.

Opsednuti ste s njim

Dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to oseća i sve je manje zainteresovan. Muškarce impresionira svestrana žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar vlastitih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulisati.

To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu devojku redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu „nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene“.

Laže, zapravo je želio reći – predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvek se potrudite da pomalo budete neuhvatljiva lovina.

Posesivni ste

Naljutili ste se kad je otišao na kafu s prijateljicom iz detinjstva, dobili ste ospice kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod, a i njegova mama vam ide na živce jer „što ga ima ona zvati svaku veče“.

U njegovom muškom društvu verovatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa „zmija“ ili „pirana“, a žensko društvo više nema jer ste uspešno rasterali sve njegove prijateljice.

Mislite da vam dobro ide ali jedan dan, kad hemija malo popusti, a hoće, shvatiće da više tako ne želi živeti tj. poželjeće svoj stari život u kojem se nikome nije morao pravdati.

Previše ste kritični

Ismejavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražavate se nad njegovom, po vašem mišljenju, nedostatku opšte kulture …

Dok vas jedan dan ne pita – pa dobro, u šta si se ti onda zaljubila i ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsednuta modom i kvizovima znanja, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike