U trendu

Zašto fenomenalne žene nemaju sreće u ljubavi? Evo odgovora!

Sigurno znate neku ženu koja je lepa, pametna, uspešna a nikako da pronađe ljubav svog života. Možda sebe smatrate baš takvom! U čemu je u stvari problem? Zašto vas ljubav nikako neće?

1. Nezavisne ste i težite ostvarenju ciljeva

Snažne ste i samostalne. Želite da ostavrite svoje snove i ako vas muškarac ne podržava vi ipak birate svoje snove, a ne njega.

2. Ljubav vam nije najvažnija

Karijeru stavljate na prvo mesto.

3. Izbirljive ste

Niste od onih koje će biti sa nekim čisto da ne budete same.

4. Ne tolerišete sve i svašta muškarcima

Znate koliko vredite i koliko zaslužujete.

5. Niste naivne

Ne mogu vas lagati i obmanjivati.

6. Jedinstvene ste

Ističete se u gomili. To može da sroza muški ego.

7. Nećete ga stavljati na pijadestal

To muškarcima može povrediti ego.

4 komentara
 1. Jo

  Pozz Komentar na Miloša; Govorim iz perspektive uspješne žene;nisi u pravu jer vjerovatno po ovom sto si gore napisao nikad nisi ni bio s takvom ženom jer da jesi onda bi znao da upravo takve lijepe i uspješne žene koje dominiraju poslovnim životom upravo traže suprotno u ljubavnom životu pri tom misleći da žele dominantnog muškarca kojem mogu vjerovati i kome se mogu prepustiti u potpunosti..samo većina današnjih muškaraca ide lakšim putem pa izaberu laksi ulov gdje znaju da su oni in charge…valjda ego satisfaction jer su svjesni da ih možemo odbaciti svake minute jer ne ovisimo o njima..da skratim uspješne žene traže muškarce koji su muškarci samo jedno je žalosno sve manje je pravih muskaraca u današnjem svijetu..ovo danas je sve nešto “metro” muškarci koji neznaju ni priči pravoj uspješnoj ženi…a zašto?! Mislim da i na to imam odgovor…manjak samopouzdanja 😉

 2. Faraonn

  …kako se moze reci ‘uspjesna zena’ a emotivno prazna i sama sebi kuva a onda tus…pa,- komp i spavanje sa obaveznim ‘budjenjem’…

 3. MILOS

  Tacna je konstatacija,da prelepe i uspesne zene,u svemu imaju uspeha osim u ljubavi.Odgovor zasto je to tako, veoma je jednostavan.Zene koje imaju sve gore navedene atribute,imaju „sve“,ali nemaju ono sto je svakom muskarcu najvaznije da zena poseduje,a to je ZENSTVENOST.! Niko ne moze negirati,zakone prirode.Po prirodi stvari,zenu treba da krasi umiljatost,mackasto ponasanje,nepreglanaseno ponasanje i ono sto je veoma vazno, da ume da saslusa muskarca.Na veliku zalost,tih prelepih,tih tako uspesnih zena,one nemaju nista,od onoga sto muskarci od zena ocekuju.One su ohole,svesne svoje lepote i „uspesnosti“.Njihova deviza je uglavnom:Sta ce meni neko,kome ja treba da „titram“.E te uspesne,lepe,u sebe same zaljubljene zene,ostaju bez ljubavi muskarca i najcesce,zavrsavaju kao „baba devojke“.!

  1. Pravi muskarac

   E Milose svaka ti ko u Njegosa! Majke mi bez trunke ironije…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike