Pomama: Novi seksi trend zaludeo žene, sve žele veće… (foto)

Koliki uticaj na „običan“ svet mogu da izvrše društvene mreže vidi se i po narednom primeru.

Oduševljene izgledom grudi poznatih starleta, manekenki i glumica poput Bele Hadid, Keli Bruk ili Kendal Džener, žene širom sveta dolaze u daleko većem broju u ordinacije ne bi li povećale – bradavice.

NYC 💋 HOME

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Zapravo nije ovde reč toliko o njihovom povećavanju koliko o mogućnosti da se one „stvrdnu“ i takve budu 24 sata dnevno.

dreamy

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Trend su lansirale tri pomenute persone koje na poslednjim fotografijama redovno pokazuju bradavice koje su im večito ukrućene.

Potom je na internetu osvanuo podatak da su sve operisale bradavice i sada estetski hirurzi širom sveta zadovoljno trljaju rukama jer im se posao naglo povećao, prenosi B92.

„U poslednjih 6 meseci, broj intervencija na bradavicama gotovo se učetvorostručio. Od nekadašnjih 4, sada radim 18 intervencija mesečno jer žene žele da nose providne stvari i žele da im one stoje kao Beli Hadid i Kendal Džener. Ništa više nije iznad kozmetičke hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više doovoljno samo povećanje grudi ili ronoplastika. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vreme, to je moguće“, kaže dr Norman Rou, plastični hirurg iz Njujorka.

2 komentara
  1. goran manic

    Odavno je poznato da žene vole veće. Toliko da ne postoji „najveći“ već „pasent“, „taman“. Za gubitnike je smišljena rečenica „veličina nije važna“!

  2. Dragan

    Što reče Rahela Ferari u onom filmu – a glava, gde je glava?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike