najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prokletstvo Mie Farou: Izgubila troje dece, drugi je se odrekli

Još pre nego što je Anđelina Džoli počela da usvaja decu iz različitih siromašnih zemalja, taj trend započela je Mia Farou. Slavna glumica imala je četvoro biološke dece sa bivšim suprugom Andreom Previnom, a činjenica da je i sama imala teško detinjstvo podstakla je na usvajanje čak 10 mališana.

Farou (71) je odrasla u porodici sa sedmoro braće i sestara, uz roditelje alkoholičare. U ranom periodu preminula su joj dva brata, a treći je optužen za seksualno zlostavljanje dečaka. Kada je, godinama kasnije, krenula da usvaja decu iz sirotišta zemalja trećeg sveta, nije mogla ni da sanja da će se tragičan niz samo nastaviti.

Ove nedelje svet je potresla smrt njenog 27-godišnjeg usvojenog sina Tadeusa. On je preživeo dečju paralizu, ali je bio nepokretan od struka na dole i godinama se nosio sa teškom dijagnozom. Njegovom smrću Mia je izgubila ukupno troje dece, od kojih je jedna kćerka preminula od posledica HIV-a, a druga zbog problema sa srcem.

I pre Tadeusove smrti, mediji su pisali o “prokletstvu Mie Farou”. Od ukupno 14 dece, tek neki su i danas u dobrim odnosima sa majkom. Kćerka Dilan tvrdila je da je slavni Vudi Alen, njegov očuh, zlostavljao, a drugi sin Mouzes je iste optužbe izneo protiv sopstvene majke.

Jedan od najvećih holivudskih skandala uključuje upravo usvojenu kćerku Vudija Alena i Mije Farou, Sun-Ji Previn, koja se 1997. godine udala za sopstvenog očuha. Budući da Alen nikada nije službeno usvojio Sun-Ji, nije bilo zakonskih prepreka za brak. Zajedno su usvojili dve kćerke.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike