Romantične praznične priče

Čak i da ste usamljeni za praznike, ovo definitivno nije period godine u kome bi trebalo da se koncentrišete na loše stvari. Uživajte i verujte u ljubav! Sledeće priče koje su otkrile čitateljke magazina „Cosmopolitan“ dokazuju da su lepe stvari moguće čak i onda kada ih najmanje očekujete.

– Moj dečko i ja smo raskinuli nedelju dana pre Božića pa je on odneo sve svoje stvari iz našeg stana. Trebalo je da isplaniram da i ja negde odem, ali nisam razmišljala baš racionalno. Tako, kada je došlo veče uoči Božića, otkrila sam sebe kako sama sedim u stanu, totalno u „bedaku“. Napolju je bilo ledeno, ali sam odlučila da se obučem i izađem napolje u šetnju. Na izlasku iz zgrade sam naletela na jednog slatkog momka koji je živeo na prvom spratu. Ispalo je da je i on ove sezone „solo“, pa smo odlučili da se prošetamo zajedno. Završili smo u parku pored malo svetlucave jelke. To je bila nezaboravna noć.

Rhonda, 26

– Moji prijatelji i ja smo planirali veliki ski put prošlog Božića i prvog dana na stazama, uganula sam članak veoma jako. Dok su se svi spustali niz planinu i zabavljali, ja sam bila zarobljena u kolibi. Osećala sam se apsolutno bedno, sve dok seksi instruktor skijanja nije seo pored vatre ispred mene! Upravo je završio poslednju lekciju ovog vikenda, pa smo ostatak mog puta proveli zajedno… grejući jedno drugo!

Joelle, 27

– U toku praznika, prošle godine, otkrila sam da je moja najbolja prijateljica krala novac i druge stvari od mene. Sve je poricala kada sam joj se usprotivila. Bila sam toliko iznervirana da sam nastavila da se o tome žalim svom dečku. Jedne večeri, kada je ona izašla, on se popeo uz stepenice za slučaj požara i ušao u njen stan kroz otvoren prozor. Stavio je sve moje stvari u veliki vreću – a la Deda Mraz – i vratio mi ih kasnije te večeri. Bila sam tako srećna što sam dobila svoje stvari nazad i otkrila sam kako je moj dragi snalažljiv. Srećom, „Deda Mraz“ nikada nije optužen za upad.

Rosanna, 21

– Kod mene na poslu imamo „tajnu Deda Mraz igru“ u kojoj izvlačimo papiriće sa imenima iz šešira i onda toj osobi kupimo poklon za dvadesetak dolara. Prošle godine, kada je došlo vreme da otvorimo poklone, svuda se čulo „ooh“ i „aah“ nad jeftinim poklončićima. Onda sam ja otvorila svoj i pronašla predivan par dijamantskih minđuša. Na poruci je pisalo: „Dopadaš se Deda Mrazu već duže vreme.“ Podigla sam pogled i ugledala Dave-a, slatkog momka koji mi se oduvek dopadao. Namignuo mi je, tako da moj tajni Deda Mraza više i nije bio tako „tajan“. Godinu dana posle toga, još uvek smo zajedno!

Donna, 28

– Razbolela sam se za Dan zahvalnosti, pa sam propustila svoj omiljeni obrok. Dok su svi slavili i jeli ćurku i pitu od bundeve, ja sam jela sos od jabuke i tapioca puding. Moj dečko je znao koliko sam razočarana i čim sam se oporavila, on je pokušao da opet ponovi ovu večeru samo za mene. Obrok je sam po sebi bio užasan – ćurka se pekla jedno dva sata duže, krompir je bio čudno sečen, a sos toksičan – ali sam Michael-ovom slatkom pokušaju ipak dala četiri zvezdice.

Samantha, 28

– Upravo sam se preselila iz Los Angeles-a u dosadni mali gradu u Arkansas-u i prihvatila činjenicu da ću Božić provesti sama. Ali, onda se moj dečko s kojim sam bila dve godine i s kojim sam upravo raskinula, pojavio na vratima. Vozio je čak iz California-e u svojim kolima ispunjenim svim njegovim stvarima. Rekao mi je da nije mogao da podnese da bude bez mene i da je planirao da provede ostatak svog života sa mnom, bez obzira gde idem. Biti ponovo sa njim je bio najbolji poklon.

Nina, 25

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.