U trendu

Šokantno: Evo šta sve rade žene da bi proverile vernost partnera

Čak i u najsrećnijim ljubavnim vezama, u nekom periodu može se javiti nepoverenje, koje se dalje pretvara u paranoju u kojoj neki ljudi posumnjaju u partnerovu vernost, prenose mediji u regionu.

Tada obično većina počinje da se služi raznim načinima provere.

Zahvaljujući istraživanju portala online spy shop, uspeli smo da saznamo koliko daleko su mnogi spremni da idu kako bi saznali da li ih partner vara.

U istraživanju je učestvovalo više od 1.000 ispitanika koji su odgovarali na pitanje vernosti, kao i da li bi bili spremni da naruše privatnost svog partnera.

Rezultati su šokirali: čak 58 odsto žena je priznalo da ne veruje svojim partnerima.

Kao rezultat toga, čak 43 odsto njih je špijuniralo svog partnera, dok je 37 odsto priznalo da je čitalo njegove sms poruke, kao i razgovore na Whatsapp aplikaciji.

Za razliku od žena, samo 21 odsto muškaraca koji su učestvovali u istraživanju, su otkrili da nisu verovali svojim partnerkama.

Dok nijedna žena nije priznala da koristi bilo kakvu vrstu špijunskog softvera, 5 odsto muškaraca priznalo da je koristilo špijunske aplikacije i praćenje gps lokacije na telefonima svoje lepše polovine.

Druge metode koje su jednako koristili muškarci i žene su logovanje na društvene profile, proveravanje mejla, pretresanje džepova i torbi.

Napišite komentar