Uvek sveža

Nakon nekoliko sati provedenih u zagušljivom prostoru tipa kafića, kluba ili diskoteke, vaš izgled počinje da se menja. Lice počinje da se sjaji usled vrućine, nemate dovoljno vazduha i nemate „zdrav“ izgled koji ste imali kada ste ušli u prostoriju. Kako održati svežinu tena i imati izgled žene kojoj nijedna „nepogoda“ ne može ništa, pa čak ni igranje na podijumu oko pola sata?

Da biste mogli da se opustite u provodu i plesu, bez bežanja i sakrivanja od nekog jakog svetla, pokušajte nešto sasvim novo i videćete razliku.

Zaboravite na podlogu. Što više pudera budete imali, gore će izgledati kada počne da se topi i meša sa slojevima šminke. Znači, umesto podloge (tečnog pudera) stavite neki mat losion, koji će pokupiti višak masnoće sa površine lica. Čak iako nemate po prirodi masnu kožu, za večernji izlazak u klub ipak stavite neki mat preparat bez ulja. Lice vam se neće sijati.

Sjaj, šljokice, bilo kakve sjajne čestice zaboravite. Iako deluju prelepo: obrazi puni svetlosti koje im daju rumenila u kremi i stikovi sa sjajem u sebi – nisu za dugi boravak u zatvorenom prostoru. Ako to budete naneli na lice, vremenom će te čestice početi da se skupljaju u porama kože i kliziće po licu usled toplote, te ćete izgledati starije i premoreno.

Često posećujte toalet. Umesto stavljanja kamenog ili pudera u prahu, uradite sledeće: nabavite vlažne maramice za lice koje sadrže puder i samo ih prislonite na lice. Videćete kako ćete se za trenutak osvežiti. One su bez mirisa, a možete ih nabaviti i u našim parfimerijama. Ako stavite puder na lice, on će samo dodati još jedan sloj i izgledaćete kao torta. Zato, posle upijanja masnoće maramicama, dodajte evenutalno još malo nekog proizvoda, losion ili gel, koji ne sadrži sjaj niti masnoću, i koji je mat.

Ako ste sve ove stvarčice nabavili, preostaje vam samo da zauzmete podijum i postanete disko kraljica. Uživajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.