najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Barbika iz Rusije: Roditelji su krivi za moj izgled žive lutke (FOTO)

“Roditelji su me odgajali kao princezu, nisu mi dozvoljavali da izlazim, da se zabavljam sa mladićima ili da imam bilo kakvu sličnu aktivnost koja priliči odraslim osobama. Rezultat toga je da nisam sposobna za realni život, ja sam poput žive lutke,” rekla je Anđelika Kenova, devojka koju su prozvali ruska Barbika jer po izgledu i slikama koje postavlja na društvene mreže neodoljivo podseća na popularnu lutku.

Anđelika i dan danas živi sa svojim roditeljima, koji su opsednuti kontrolom njenog života i koji insistiraju na tome da njihova ćerka drži dijete i da redovno trenira.

– Nisam ja birala izgled lutke, već moji roditelji. Još od moje šeste godine, mama je počela da mi kupuje Barbike i da me oblači kao lutku,” nastavila je priču.

Kad izlazi iz svog doma, društvo joj pravi njena majka, Natalija. Iako njeni roditelji tek od skoro dopuštaju da se viđa sa muškarcima koje oni odobre, za sad Anđelika nije imala nijedan sastanak.

Natalija Kenova ne propušta ni kupovinu odeće za svoju ćerku, koju, očekivano, sama bira. Anđelika na društvenim mrežama objavljuje polugolišave fotografije, a njeni roditelji to rado dozvoljavaju. Tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan, prenose britanski mediji.

“Nisam imala nijednu plastičnu operaciju. Veštačko ulepšavanje je neophodno samo kad neko ima ozbiljni nedostatak na telu,” dodala je ona.

“Kad sam postala tinejdžerka, roditelji su angažovali ličnog trenera za mene, koji je kreirao posebni program vežbanja,” dodala je Anđelika čiji obim struka iznosi 55 centimetara.

“Čekam pravu, veliku i iskrenu ljubav. Zanimaju me “opasniji” muškarci,” rekla je Anđelika i navela da njen partner mora da bude ambiciozan.

“Zaista volim svoju porodicu. Ako ikad odlučim da uradim nešto protiv volje svojih roditelja, to bi bio skandal”, poručila je ona.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike