U trendu

Bliži li se SMAK SVETA? NASA snimila nešto jezivo (video)

Svemirska agencija NASA snimila je nešto što je šokiralo svet.

Vide se koordinate gde su ovi usijani tragovi snimljeni, ali se ne zna o čemu je tačno reč.

Odmah su krenule teorije zavere kao što su da nam se bliži smak sveta, do toga da su ovo loši znaci za čovečanstvo ili da nam se neka velika nevolja sprema, a neki tvrde da su to vanzemaljci.

Šta vi mislite?

7 komentara
 1. Mujica

  Da je zaista nešto – onda bi snimak bio pušten do kraja (obzirom da se ISS „približava“ tome, pa bi svi videli o čemu je reč). Ovako – još jedna internet razbibriga.

 2. AA ( americki alah)

  to nas gospodin placko pusi lulu mira sa siptarima

 3. bambi

  Pita baba gastrabajtersko unuce, sta ces sinko da uradis kada bude dosao sudnji dan? Idem kod mame i tate u Bec.

 4. Saša Marić

  odblesak na kameri i ništa drugo

 5. Avetni Todor

  U rubrici na danasnji dan pise: 1324. – Marko Polo iz Venecije, poreklom sa Korčule, najpoznatiji svetski putnik srednjeg veka, preminuo je u 70. godini. Godine 1271. krenuo je na Daleki istok i proputovao jugozapadnu i srednju Aziju i stigao u Peking 1275. godine. Prvi je Evropljanin koji je prešao preko Pamira, Turkestana i Mongolije. Proputovao je skoro celu Kinu, a u Evropu se vratio 1295. godine, preko Indonezije, Singapura, Indijskog okeana, Persije i Crnog mora. Opis svojih putovanja objavio je 1928. godine u knjizi koju je po njegovom kazivanju napisao italijanski pisac Rusticijano. —————————————————————————————————————————————– Kako je mogao da objavi knjigu 1928 ako je umro 1324???

  1. Anonimni

   Pametan je

  2. Anonimni

   Mora da je bio Srbin inače ne bi mogao.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike