U trendu

Blogerka mislila da snima kofer usred prelepog jezera, a onda je saznala jezivu istinu (foto)

Jedna Jutjuberka snimila je slučajno kofer usred jezera u kom bi moglo da bude telo žrtve masovnog ubice-oficira sa Kipra.

Kovčeg koji se vidi na njenom snimku (oko 2:08) s putovanja na Kipar mogao bi biti povezan sa serijom ubistava žena koje je počinio pripadnik vojske. Osumnjičeni ubica je pre nekoliko dana priznao da je ubio sedmoro ljudi i policijskim službenicima rekao je da je neke od svojih žrtava u koferima bacio u jezero koje je postalo popularno odredište za blogere.

https://youtu.be/z1FAiYrCScM

I Sara Fank, vlogerka iz Njujorka, bila je očarana lepotom jezera blizu napuštenog rudnika zapadno od Nikozije koje je posetila pre dve godine, iz New Yorka, a nakon priznanja ubice, njen video ponovo se našao u centru pažnje.

„Ovako izgledaju epizode o ubitvima“, čuje se glas njenog dečka Luisa Janesa koji se šalio tokom snimanja. I Sara je rekla da je „osećala miris smrti u vazduhu“, zbog čega njen video mnogi sada gledaju drugim očima.

Nakon vesti o priznanju Fank se oglasila na blogu s fotografijama kovčega, a zamolila je ljude i da joj se ne javljaju s pitanjima o toj temi. „Ovo je užasno i potresena sam zbog porodica žrtava“, napisala je. „Osećaj je bio malo sablastan, ali nisam videla ništa nenormalno… nemam drugih informacija o jezeru. To su sve informacije koje imam i nadam se da pomažu“, prenosi Index.hr.

Gardijan izveštava da su dosad pronađena četiri tela, ali primećuje da ostrvo ima „nebrojeno“ nerešenih slučajeva vezanih za nestale migrantkinje, pa se sumnja da je broj žrtava mnogo veći..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.