najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Bred Pit za razvod okrivio lobistkinju za Srebrenicu: „Ona joj je isprala mozak“

Tema broj jedan u svetskim medijima je svakako razvod poznatog holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli. Kako se stvari razvijaju sve je izvesnije da je jedan od glavnih krivaca za takav razvoj događaja Arminka Helić, lobistkinja za Srebrenicu i Kloi Dalton, kako piše ”Dejli mejl”, a prenose svetski mediji.

Bred Pit je želeo da njegova supruga mu pruži još jednu šansu, ali da su ga u tome sprečile upravo Anđelinine bliske prijateljice, koje je on nazvao ”krugom veštica koje su joj isprale mozak”. Prema britanskom listu Arminku i Kloi je angažovala Anđelina kako bi joj pomogle u političkoj karijeri, što je bio jedan od razloga svađe.

“Do tada su uvek zajedno donosili odluke. Odjednom, Anđelina je počela da o njihovom braku odlučuje usvajajući mišljenje svoje dve savetnice. Bred se osetio kao u koaliciji sa političarkom, a ne u braku sa ženom“, rekao je izvor za britanski ”San”.

Izvor „Dejli mejla“ navodi da je Helićeva „jaka, pametna i besprekorno odana“ dodajući da je ona Anđelinin „pomoćnik, savetnik i najbolji prijatelj“.

Anđelina je bila svedok njenog izbora u Dom lordova 2014. godine. Često putuju zajedno, te su tako prošlog leta posetile Međunarodni krivični sud u Holandiji i Burmu u vreme izbora.

Koliko je veza između njih dve jaka potvrđuje i podatak da je upravo Helićeva bila sa Džolijevom u trenutku kada je obelodanjeno da je podnela papire za razvod. Mediji navode da Helićeva predstavlja centralnu figuru u unutrašnjem krugu najbližih prijatelja Anđeline Džoli.

Za svoju „lojalnost“, Helićeva od Džolijeve dobija 350.000 evra godišnje, piše „Dejli mejl“.

2 komentara
  1. Radoslav Radovic

    Ova nesrecnica je bila placena da napravi jedan provokativan film i ojadi Srbe svukuda u svijetu.Angazovala je nazalost i na sramotu Rada Serbezciju i jos neke nase glumce i glumice.Medjutim niti je taj film umjetnost niti je ona umjetnik.Samo me interesuje zasto nasa javnost drzi ovu jadulju i gadulju na svojim stranicama.Dali mi kao narod uopste znamo sta znaci imati ponos, dostojanstvo, principijelnost, otmenost i da ne pojasjnavam.

  2. milanovicsrbin

    sta reci osim – tako joj i treba

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike