U trendu

Da, i to je moguće! Uz pomoć ovih 5 trikova bićete srećniji na poslu

Veliki deo svog dana provodimo na poslu. Zašto ne bismo uživali za to vreme?  Posao ne mora uvek da bude teška muka.

Ako ste od onih koji mrze ponedeljak, onda treba da poradite na tome da budete zadovoljniji na poslu. Poslušajte ovih 5 saveta.

Ustanite ranije! 

Ako ustanete 20 minuta pre polaska na posao, onda vam dan započinje u kancelariji i sve se vrti oko nje. Ali, ukoliko ustanete sat vremena ranije, imaćete vremena za sebe. Popijte kafu kod kuće, vežbajte, čitajte, meditirajte ili radite bilo šta od čega će vaše telo i um imati koristi. Tako ćete biti spremniji za rad, pišu Lepota i zdravlje.

Dobro se organizujte 

Organizacija je veoma važna. Sastavite listu zadataka koje treba da obavite tokom dana i bićete srećniji kada budete videli kako se lista smanjuje.

Uživajte nakon posla

Nije dobro da svako veče nakon posle legnete i gledate TV. Idite do grada sa prijateljima. Pozovite ih na večeru. Idite u bioskop. Nemojte da budete onaj tip ljudi kuća-posao, posao-kuća.

Udelite kolegama komplimente

Divan je osećaj kad se neko oseća dobro zbog vašeg komplimenta ili postupka. To ne podrazumeva ulizivanje, ali povremeni pozitivan komentar popraviće atmosferu na poslu i pomoći da se više međusobno podržavate i cenite, piše izvor.

Uredite radni prostor

Stresno je raditi u prostoru koji nije uređen. Morate znati gde vam šta stoji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike