„Dajana je znala za aferu. Da je živa, otkrila bi zlo koje mi je učinjeno“ (foto)

Britansku kraljevsku porodicu potresa novi skandal. Nakon više od pedeset godina ćutanja, muškarac koji tvrdi da je sin princa Čarlsa i njegove supruge Kamile izašao je u javnost sa svom pričom.

Happy New Year everyone 🙂 Now have two cases running against PSBA one in the QSC and one in the QIRC!Both over the…

Gepostet von Simon Charles Dorante-Day am Mittwoch, 16. Januar 2019

Sajmon Dorante-Dej, 52-godišnjak iz Australije, uveren je da je začet tokom prve afere kraljevskog para kada je Čarlsu bilo samo 17, a Kamili 18 godina.

Svoje tvrdnje o pripadnosti kraljevskoj porodici potkrepio je i fotografijama iz dečačkih dana na kojima veoma podseća na princa Čarlsa i vojvotkinju od Kornvola. Šta ga je navelo na ovaj potez, za sada nije poznato, ali Sajmon je odlučan u nameri da dokaže istinitost svojih tvrdnji i zbog toga insistira na DNK analizi koja bi potkrepila njegove navode.

Oh wow – they keep coming thanks Cheryl 🙂 <3

Gepostet von Simon Charles Dorante-Day am Freitag, 8. Februar 2019

U nameri da istera istinu na videlo, Sajmonu bi bilo sigurno lakše da je princeza Dajana živa jer upravo je ona, kako tvrdi, bila upoznata s činjenicom da je on vanbračni sin kraljevskog para. Izvori bliski dvoru tvrde da je bivša supruga princa Čarlsa, pokojna princeza Dajana znala za tajnu vezu svog tadašnjeg supruga.

Dorante-Dej je veoma aktivan i na društvenim mrežama, a pokrenuo je i svoju stranicu na kojoj se predstavlja kao princ Sajmon.

– Ovo je Fejsbuk stranica posvećena istrazi identiteta mojih bioloških roditelja za koje verujem da su princ Čarls i njegova supruga Kamila – stoji u opisu stranice koja broji nešto manje od 4.000 pratilaca.

Happy Mothers Day to all the Mum's out there and let's not forget Mother Earth because without our mothers where would…

Gepostet von Simon Charles Dorante-Day am Samstag, 12. Mai 2018

Podsetimo, Čarls iza sebe ima propali brak s princezom Dajanom s kojom je oženjen bio od 1981. do 1996. godine. U braku su dobili dvojicu sinova, Vilijama i Harija. Osam godina posle smrti princeze Dajane, Čarls se oženio Kamilom, s kojom je imao romansu još u ranoj mladosti.

Iako se ni Čarls ni Kamila još uvek nisu oglasili po pitanju Sajmonovih tvrdnji, ako se one dokažu, nema sumnje da će to izazvati pravi haos na kraljevskom dvoru.

1 komentar
  1. Anonimni

    Smesno,Kako moze saznanje o „tajnoj vezi“koju je naslutila ili cula Dijana da bude adut za bilo koje verovanje,posebno kada se radi o ocinsvu ili majcinstvu?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike