Danas nam je divan dan, našoj Krstarici rođendan… puni 22 godine!

Na današnji dan, 26. marta 1999. godine, u toku bombardovanja naše zemlje, sve je bilo neizvesno i strašno. Tada je nastala je Krstarica, jedini pretraživač u Jugoslaviji.

Danas, kada Krstarica slavi svoj rođendan, vrlo slično smo bombardovani koronavirusom i vakcinama koje treba da reše sve. Strepimo isto kao i onda, ali nismo sami – jer svi imaju istu muku.

Opstajemo, a svi pitaju kako? Samo zato što ostajemo pri pravilu koje smo zacrtali – uvek donosimo istinu na vreme i sve što vam treba od informacija, kako biste se lakše snalazili u svemu i bolje živeli.

Svesni smo da nemamo sadržaje koji bi trebalo da vas zavedu i odvedu ka nečemu što nije istinito i korisno, a što podiže posetu. Opredelili smo se za – često dosadno – istinito obaveštavanje. Prenosimo vesti novinskih agencija, radimo to brzo i neizmenjeno.

Verujemo da sve mora da prođe i da će uvek iz nečeg lošeg ispasti nešto dobro. Vreme koje dolazi će biti drugačije, ali moramo opstajati i trajati.

Podsećamo vas da je Krstarica najveća internet zajednica u Srbiji već 22 godine!

1,4 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, februar 2021. godine) čini Krstaricu vrlo posećenim i kredibilnim portalom u Srbiji i van nje.

Krstarica je najveći forum u Srbiji. Sadrži preko 38 miliona poruka, i na njemu možete slobodno, bez ustezanja i cenzure da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas.

Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj možete da razgovarate uz tekst, sliku i zvuk.

Krstarica ima rečnik po kome smo prepoznatljivi već 22 godine i koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vas svakog jutra nasmejati – jer smeh leči. Pogledajte našu kolekciju viceva.

Reći će vam i šta kažu zvezde i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu i drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za prvu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i poveravali svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Uvek smo tu da vas saslušamo.

Ne propustite:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.