Danas nam je divan dan, našoj Krstarici rođendan… puni 24 godine!

Još jedan rođendan… I ova godina je prošla brže nego prethodna. Imate utisak da se sve ubrzava, i kao da jurite – a često ne znate gde. Informacije se ređaju, jedna drugu prestiže…

Mi ćemo se i dalje truditi da budemo pravi i vaš omiljen portal. Ukazali ste nam poverenje koje želimo da održimo.

Opstajemo samo zato što ne verujemo u čuda. Samo se trudimo da vam dajemo ono što tražite i da ono što tražite dobijete brzo i tačno. Samo zato čestitamo sebi rođendan, jer to nije niti lako – niti uvek jednostavno.

Trajemo samo zato što uvek donosimo istinu i na vreme vas obaveštavamo o svemu, kako biste se lakše snalazili u svemu i bolje živeli. Rado savetujemo kako da rešite neke probleme u domaćinstvu i kako da prevaziđete teškoće, koje možete nekada i sami da rešite.

Vesti vam prezentiramo bez tumačenja – a vi ih tumačite. Ne navodimo na pogrešan trag, niti vam dajemo podatke koji su neprovereni, samo da bismo podigli posetu. Kod nas čitate vesti novinskih agencija koje prenosimo brzo i neizmenjeno.

Vreme koje dolazi biće drugačije. I sami već osećate nagoveštaje tih promena, ali moramo verovati u dobro…

Podsećamo vas da je Krstarica najveća internet zajednica u Srbiji već 24 godine sa 2,7 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, februar 2023. godine).

Forum Krstarice je najveći forum u Srbiji. Sadrži preko 42 miliona poruka i na njemu možete slobodno, bez ustezanja i cenzure, da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas.

Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj možete da razgovarate uz tekst, sliku i zvuk.

Krstarica ima rečnik po kome smo prepoznatljivi već 24 godine i koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vas svakog jutra nasmejati – jer smeh leči. Pogledajte našu kolekciju viceva.

Reći će vam i šta kažu zvezde i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu i drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za prvu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i poveravali svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Uvek smo tu da vas saslušamo.

Ne propustite:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (67)