U trendu

Dečko joj poslao bezazlenu fotografiju večere, iz jednog detalja otkrila da je vara

Na početku veze obično s partnerom ili partnerkom delite svaki detalj svoga dana. Stoga kada je devojci po imenu Kajla njen novi dečko poslao fotografiju svoje večere, mislila je da se radi o simpatičnom gestu.

Ali, nakon što je detaljnije proučila bila je uverena da je pronašla dokaz da se njen dečko viđa s još jednom devojkom.

@kayla_paeth

Gots to do better my guy lmao #fyp

♬ what the fuck was that – hatecrimer666

Sve je podelila na TikToku i pozvala druge korisnike da pokušaju da uoče znak koji je izdao preljubnika, a video je skupio više od milion pregleda.

Na naizgled nevinoj fotografiji vide se mleveno meso i špagete koje se kuvaju na šporetu, ali iznad toga je crna reflektujuća ploča u kojoj je mogao da se vidi odraz zbog kojeg je Kajla poludela. Kada je zumirala odraz, videla je ženu koja drži mobilni i detalje poput Appleovog sata od ružičastog zlata, belih nadograđenih noktiju, narukvica i prstenja.

Drugim rečima, definitivno se nije radilo o Kajlinom dečku. Nakon što ga je pitala kome kuva večeru, odgovorio joj je: „To je trebalo da budeš ti“.

„Dobar pokušaj, stari“, naziv je videa koji je postao hit na TikToku. Gledaoci su je pohvalili na pronicljivosti i detektivskim veštinama.

„Zar muškarci ne znaju da smo mi detektivke?“, „Loš znak je što kuva večeru u 22 sata“, „Hvala, sledeći“, neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.