U trendu

„Dečko me je prevario s najboljom prijateljicom dok smo bile tinejdžerke, moja osveta je bila odvratna“

Raskid s partnerom nikada nije lak – naročito kada se rastanete zbog ružne okolnosti poput prevare. Za neke ljude, međutim, posebno zadovoljstvo pričinjava osveta bivšem partneru. Tako je jedna žena ispričala kako se ‘grubo’ osvetila svom dečku koji je prevario s najboljom prijateljicom dok su još bili tinejdžeri, a mnogi njenu osvetu smatraju urnebesnom, piše Mirror.

@ellsbellesboutiquexx

Storytime of how my first ever boyfriend cheated on me😂 #fyp #foryou #ellsbelles #boutique #packanorderwithme #packingorders #storytime #cheatingboyfriend #cheatingstorytime #lol #funnystory

♬ original sound – Ellsbellesboutique

Korisnica TikToka po imenu Ela, koja ima više od 250.000 pratilaca na profilu @ellsbellesboutiquexx, priznala je da je ‘tako ponosna’ na sebe što se osvetila bivšem. Na snimku, koji je do danas premašio 50 hiljada pregleda, TikTokerka je priznala da je urinirala po odeći svog bivšeg partnera – ali kaže da je on to ‘zaslužio’.

– Tada sam imala 15 godina, a moja prijateljica, koju ćemo za potrebe ovog videa zvati Mili, bila je godinu iznad mene u školi i imala je 16 godina. Njena mama nije bila kući za vikend, a bilo je to nekoliko dana pre Dana zaljubljenih pa smo pomislili da bismo mogli da napravimo žurku kod nje. Došao je dan zabave, pozvali smo gomilu ljudi iz naše škole i bilo je puno dečaka, uključujući naše momke. Zajedno smo se spremale i kad su se počeli da pristižu, ​​bilo je tako zabavno. Ali, nekoliko sati kasnije nisam nigde mogla da pronađem svog dečka i prijateljicu, pa sam pomislila ‘gde su? – ispričala je.

Tvrdi da ih je tražila svuda, a i ispitala je sve ljude na žurki jesu li primetili dvojac u blizini. Zatim je odlučila da proveri sobu po sobu u kući, u nadi da će ih pronaći.

– U jednoj od soba u koje sam ušla ugledala sam njih dvoje. Ona mu je sedela u krilu na krevetu i ljubili su se. Moje malo 15-godišnje srce se slomilo. Bukvalno sam mislila da je kraj sveta. Nikad u životu nisam bila tako tužna, jednostavno nisam mogla da verujem. Rekla sam: „Ti si takav idiot, kako si to mogao da mi uradiš?!“. Briznula sam u plač i nazvala mamu da dođe po mene. Bila sam tako ljuta i razmišljala sam kako da se osvetim. Mislila sam da se moram osvetiti jer to nije pošteno! Setila sam se da je on upravo kupio novi kaput i bio je stvarno ponosan na njega. Mislim da ga je koštao nekoliko stotina funti i bio je iz potpuno nove kolekcije. Kad sam sišla dole i videla njegov kaput kako visi u garderobi – nastavila je.

Ela je kroz smeh priznala da mu je urinirala na kaput.

– Kad se sad toga setim, tako je odvratno, ali tada sam mislila da je smešno i da će me mrziti zbog toga. Kad sam završila, samo sam to ostavila i istrčala van jer je mama je došla ispred da me pokupi. Nikad više nisam razgovarala s njim. Tako sam ponosna na sebe što sam to uradila. Ako se iko od vas pita kako se osvetiti, onda je to najbolji način – dodala je Ela, a prenosi Večernji list.

Otkako je podelila svoju priču na TikToku, pokrenula je veliku raspravu na internetu o tome da li je osveta ‘gnusna’ ili ‘urnebesna’. Ipak, nekim korisnicima, njena osveta činila se kao dobra ideja.

– Ovo je stvarno smešno – napisala je jedna korisnica.

– Genijalno smišljena ideja u tom trenutku – dodao je neko drugi.

– Nikada mi tako nešto ne bi palo napamet – glasio je treći komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar