U trendu

Dženifer Aniston svedoči na sudu protiv Breda Pita?

Dženifer Aniston trebalo bi da se pojavi na sudu kao svedok u brakorazvodnoj parnici Breda Pita i Anđeline Džoli, prenose inostrani mediji.

Kada je informacija o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita odjeknula svetom, brojni fanovi zapitali su se kako će na ovu vest reagovati Dženifer Aniston, Bredova bivša supruga.

Podsetimo, Bred i Anđelina otpočeli su romansu dok je glumac još bio u braku sa Anistonovom. Iako se šuškalo da je Džen bliskim prijateljima komentarisala da je „karma čudo“, glumica nikada zvanično nije dala nikakav komentar u vezi sa ovom temom.

Ipak, čini se da će to uskoro morati da uradi, i to pred sudom. Naime, kako prenosi portal „Radar Online“, advokati Anđeline Džoli uputili su Anistonovoj poziv da svedoči na sudu i govori o svom braku sa Pitom.

Zanimljivo je da je na ovu ideju došla upravo Džolijeva.

„Anđelina je predložila advokatima da zovu Dženifer Aniston kako bi dokazala da je Bred u prošlosti koristio drogu i alkohol“, navodi izvor. Ipak, za sada nema zvanične potvrde o tome da li je Dženifer dobila poziv za svedočenje.

1 komentar
  1. Vera

    Džoloka je smaračica…..ako je bio tako loš što se udala za njega????

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike