U trendu

Emotivno: Kako je Mihajlović posle 11 godina video vanbračnog sina

Siniša Mihajlović poslednjih dana preživljava životnu dramu zbog leukemije, bolesti koja mu je nedavno otkrivena.

Podrška Siniši stiže sa svih strana, a najviše ljubavi svakako mu pruža porodica – supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas, ali i sin Marko kog je dobio u vanbračoj vezi sa jednom Italijankom.

– Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, dosad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam – ispričao je svojevremeno Mihajlović, a preneo Sportski žurnal.

Presudnu ulogu za susret raniji od planiranog odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila fudbalera da ga pozove u goste, da se vide i da Marko upozna sestre

Siniša je tada igrao utakmicu za Inter protiv Breše, a Marku je obećao gol. Dao ga je iz slobodnog udarca i odmah pogledao ka tribinama, prema porodici.

– Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Dejan Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj nakon što je lopta završila u mreži – rekao je Mihajlović tada.

Napišite komentar