najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Evo šta je Novak izjavio o Bastijanu i Ani

Srpski teniser Novak Đoković pričao je u razgovoru sa novinarima i o temama koje nemaju direktne veze sa Rolan Garosom, a novinari su pokušavali da od njega izmame neke informacije o vezi Ane Ivanović i nemačkog fudbalskog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera.

Jedan od srpskih izveštača pitao je Đokovića da li je upoznao Švajnštajgera, a teniseru nije dugo trebalo da se osmehne u odgovoru.

“Jesam, jesam…Videli smo se u Rimu i ovde. Eto, to je sve što mogu da kažem, ne smem više od toga. Vrlo je prijatan momak. Ja znam da je to sad najtraženija tema za razgovor šta se tu događa, ali ako ste se nadali da ću ja tu da vam kažem nešto…žao mi je, stvarno ne mogu. Sve što ću reći je da su vrlo simpatičan i skladan par, da je on fin momak i da su srećni, to je najbitnije”, rekao je Đoković.

Srpskog tenisera bodrio je i napadač Pari Sen Žermena i jedan od najboljih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović.

“Poznajem ga još od kada je igrao u Milanu i od tada smo u kontaktu. Rekao mi je i da njegova deca sada igraju tenis, što mi mnogo znači”, rekao je Đoković.

“Drago mi je i znači mi što je došao. On je sportska veličina i jedan od najboljih fudbalera današnjice, a i moj omiljeni fudbaler…Vrlo je interesantan i zabavan momak, poreklom je iz “eks Ju”, pričamo isti jezik i drago mi je da je našao vremena da dođe sa suprugom. Još je nosio moj kačket, što mi mnogo znači”, rekao je Đoković.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike