Glumac iz popularne serije optužen za silovanje: Upletena i Sajentološka crkva

Deni Masterson, glumac kog je publika zavolela kao Stivena Hajda u seriji „Vesele sedamdesete“, optužen je pred sudom za silovanje.

Naime, četiri žene, od koje su neke i njegove bivše devojeke, Krisi Karnel Biksler, Mari Rijales, i dve čiji identitet nije poznat, optužuju Mastersona za silovanje i drogiranje, opisujući detalje odnosa s glumcem. Navodno je u sve upletena i Scijentološka crkva koja ih je na razne načine, korišćenjem raznih neobičnih metoda, pokušala da ih uplaši da ne progovore.  Nakon podnošenja optužbe, devojke su se žalile na pokušaje zastrašivanja i uhođenje.

Nije prvi put da se glumac susreće s optužbama za zlostavljanje. Mastersona je 2017. otpustio Netfliks zbog istrage koja se sprovodila, takođe zbog optužbi za seksualne napade. Glumac je tada sve negirao.

Krisi Karnel Biksler, jedna od njegovih devojaka, upoznala je Mastersona 1996. godine. Tvrdi da je često prisiljavao na polne odnose i da je bio nasilan kad bi ga odbila. U Scijentološku crkvu je ušla jer joj je naredio, a tamo su joj objasnili da ga, kao njegova devojka, mora zadovoljavati kad god on to poželi.

Crkvi se požalila da je glumac imao polne odnose s njom dok ona nije bila pri svesti, na što su joj rekli da reč silovanje ne sme da koristi ako je u sporazumnoj vezi sa nekim. Bikslerova je raskinula s Mastersonom 2002. godine i tada je bila prisiljena da potpiše dokument da nikada neće javno govoriti o njihovoj vezi niti ga tužiti. Pre tri godine napustila je i crkvu i odmah podnela tužbu protiv glumca, prenosi Večernji list.

Bikslerova tvrdi da su joj provalili u automobil, ljudi u kombiju su se parkirali pred njenom kućom i snimali nju i porodicu, a sigurnosni sistem joj je više puta bio hakovan. Takođe je bila žrtva nasilja na društvenim mrežama i pretili su da joj da će objaviti njene golišave fotografije.

Masterson se o ovim optužbama oglasio za The Hollywood Reporter. – Neću se boriti protiv svoje bivše devojke u medijima, iako me ona mami na to duže od dve godine – rekao je, verojatno misleći na Krisi. – Pobediću je na sudu i radujem se tome jer javnost će napokon moći da sazna istinu i vidi kako me žena gazi. I nakon što njena tužba bude odbačena, nameravam da ja tužim nju i ostale žene zbog štete koju su nanele meni i mojoj porodici – stoji u izjavi glumca.

2 komentara
  1. Nathalie

    Mnogo slavnih glumaca nisu nikad optuženi za silovanje?!

  2. bambi

    Ne bih voleo da sam poznati glumac. To bi po automatizmu znacilo da ce se pojaviti par zena koje bi me optuzile za silovanje.

Napišite komentar